Céklalé

A céklalének nemcsak gyönyörű színe van. Az alma és a gyömbér mellett sok jó összetevője is van, amelyek jót tesznek Önnek és az immunrendszerének. A cékla például nagyon alacsony kalóriatartalmú, de magas kalcium-, magnézium- és vastartalmú, valamint C-vitamin- és folsavtartalmú. A gyömbér pedig tele van vitaminokkal, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. Így ez a gyümölcslé nemcsak finom, hanem segít az egészség megőrzésében is. Még több színes italra vágyik? Tekintse meg turmixainkat!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
3 friss cékla
2 alma
1 sárgarépa
1 citrom
20 g friss gyömbér
Eszközök
1 Gyümölcscentrifuga

Tápértékek

194 Kalóriát
38 g Szénhidrátokat
1 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük elő a hozzávalókat

mossuk meg a céklát, az almát és a sárgarépát. Az almákat vágjuk negyedekre, és távolítsuk el a magházukat. A céklát és a sárgarépát vágjuk nagyobb darabokra. Hámozzuk meg a gyömbért. Facsarjuk ki a citromlevet.
Megjelölés készként
2.

Gyümölcscentrifugálás

Tegye a céklát, az almát, a sárgarépát és a gyömbért a facsaróba. Az egészet citromlével fűszerezzük.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként