Héjában sült burgonya

A héjában sült burgonya nagyon könnyen elkészíthető, és nagyszerű köret – vagy akár az étkezés sztárja is lehet. Mert egy ekkora sült burgonya igazán jóllakat. Egy jó adag házi készítésű vegán tejföllel tálaljuk. Ha pedig még vadabbul szereti, nézze meg a kumpir receptünket. A sült burgonya nemcsak mártogatóssal van megtelítve. Jó szórakozást a sütéshez!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
4 lisztes burgonya egyenként kb. 200 g
1EK olívaolaj
só és bors ízlés szerint
4adag tejföl nem kötelező
Eszközök
alufólia

Tápértékek

194 Kalóriát
34 g Szénhidrátokat
4 g Zsír
4 g Fehérje

Munkamenet

1.

A sütő előmelegítése

Melegítse elő a sütőt 200 °C-ra.
Megjelölés készként
2.

Készítse elő a burgonyát

Helyezzen egy-egy burgonyát egy-egy nagy fóliadarabra.
Megjelölés készként
3.

Szeletelje fel a burgonyát

A burgonyát körbevágjuk, és néhányszor megszurkáljuk villával.
Megjelölés készként
4.

Fűszerezze a burgonyát

Kenje meg a burgonyát olívaolajjal, és fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként
5.

A burgonya sütése

A burgonyát csomagolja szorosan fóliába, és süsse körülbelül 60 percig. Akkor van kész, ha villával könnyen megszúrható.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként