Karácsonyi Cake Pops

A karácsonyi Cake Pops nem csak nagyon finom, de remek elfoglaltság is felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A különféle mázak, színes reszelékek és csillámporok segítségével a kreativitásnak nincs határa a kis finomságok díszítésekor. A Cake Pops szívét Red Velvet tortából készítjük – de bármilyen más előző napi piskóta is tökéletesen megfelel. Legyen idén kreatív, és süssön finom sütiket és brownie-kat!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
400 g piskótatészta az Ön választása szerint / előző napról
70 g krémsajt
3evőkanál tej
200 g fehér csokoládémáz
200g étcsokoládémáz
1csomag tortabevonó tetszés szerint
szóróanyag az Ön választása szerint
Eszközök
16 Cake Pops pálcikán

Tápértékek

156 Kalóriát
17 g Szénhidrátokat
8 g Zsír
3 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük el a Cake Popsot

Morzsoljuk szét a kekszet a tésztához, és adjuk hozzá a túrót és a tejet (ennél a lépésnél mindig csak egy-egy evőkanállal adjuk hozzá), amíg a keverékből kis golyókat lehet formázni. A tésztából körülbelül 16 kis golyót formázunk.
Megjelölés készként
2.

Készítsük el a díszítést

A cukormázakat és az önteteket külön-külön és a csomagoláson leírtak szerint olvasszuk fel, és öntsük magas poharakba vagy bögrékbe. Készítsük el a rezeléket.A cukormázakat és az önteteket külön-külön és a csomagoláson leírtak szerint olvasszuk fel, és öntsük magas poharakba vagy bögrékbe. Készítsük el a rezeléket.
Megjelölés készként
3.

Díszítsük ki a Cake Popokat

Válasszunk egy cukormázat, és mártsunk bele egy pálcikára tűzött süteményt, majd helyezzük bele a Cake Popba. Hagyjuk röviden kihűlni. Mártsuk a Cake Popot a kívánt cukormázba, és díszítsük reszelékkel és egyéb dekorációval tetszés szerint. Hagyjuk megszáradni és egyszerűen élvezzük.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A szárításhoz a Cake Popsokat hungarocellbe vagy egy rizzsel vagy kávébabbal teli tálba szúrhatja.
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként