Málnás jégkrém

A málnás jégkrémek nem csak jól néznek ki, de szuper finomak és vegánok is! Ebben a receptben finom málnás jégkrémet készítünk banánnal, kesudióval és mandulavajjal. Létezik vegán alternatíva is növényi tejjel. Minden összekeverve és lefagyasztva nagyszerű ízű, és az egész recept szuper frissítő. Próbálja ki gyors és egyszerű receptünket!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
3 banán
100 g málna (fagyasztott)
2teáskanál mandulavaj
15 kesudió
3teáskanál agavészirup
200 ml mandulatej
Eszközök
nanuk formák
Keverő

Tápértékek

184 Kalóriát
26 g Szénhidrátokat
6 g Zsír
3 g Fehérje

Munkamenet

1.

Banán lefagyasztása

Hámozza meg a banánt, és tegye egy fagyasztózacskóba. Hagyja a fagyasztóban legalább 2 órán át.
Megjelölés készként
2.

Készítse el a fagylaltos masszát

A málna kivételével az összes hozzávalót tegye turmixgépbe, és dolgozza fel a legmagasabb fokozaton homogén masszává. Adjuk hozzá a málnát, és néhány rövid forgatással keverjük addig, amíg a keverék fehér és rózsaszínű nem lesz.
Megjelölés készként
3.

Fagyasszuk le a fagylaltot

A keveréket egyenletesen oszlassuk el fagylaltformákban, és hagyjuk dermedni legalább 4 órán keresztül.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Nincsenek otthon fagylaltformák? Ezután egyszerűen használjon kiöblített joghurtos tégelyeket. Használhat fapálcikákat vagy kis kávéskanalakat a pálcikák helyett.
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként