Pite körtével és gorgonzolával

A gorgonzolás körte pite kevésbé édes, szokatlan, de igazi csemege azoknak, akik szeretik a krémsajt és a körte kombinációját. A sós változat elkészítésének köszönhetően ez a sütemény nemcsak a kávé és a tea jó kísérője, hanem a nap bármely szakában ízletes nassolni való is lehet. A gorgonzola tortához mandulát adunk, hogy diós aromát kapjunk. Hogy nem tudja elképzelni ezt a kombinációt? Ezt próbálja ki!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
250 ml író
100 ml növényi olaj
200 g körte
125 g gorgonzola
1 tojás
100 g őrölt mandula
25 g cukor
3TK sütőpor
1csipet
Eszközök
téglalap alakú sütőforma

Tápértékek

230 Kalóriát
7 g Szénhidrátokat
19 g Zsír
6 g Fehérje

Munkamenet

1.

A sütő előmelegítése

Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra a felső és alsó fűtőtesttel.
Megjelölés készként
2.

Az összetevők előkészítése

A körtéket meghámozzuk, megszabadítjuk a magháztól és kockákra vágjuk, a gorgonzolát pedig kis darabokra szaggatjuk. Keverjük össze mindkettőt a mandulával.
Megjelölés készként
3.

Tésztakészítés

A maradék hozzávalókból a sima tésztát kikeverjük, majd óvatosan összekeverjük a gorgonzolával.
Megjelölés készként
4.

A pite sütése

A formát kivajazzuk, és egyenletesen elkenjük benne a tésztát. Süssük körülbelül 45 percig. Végezze el a tesztet egy fogpiszkálóval.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
Az egész torta 10 adag.
 Mentés PDF-ként