Raclette serpenyő burgonyával és tonhallal

Raclette serpenyő burgonyával és tonhallal – Kedve van egy kiadós ételhez a raclette grillről? Akkor megvan az Ön számára a megfelelő dolog. A kis serpenyőben a burgonya, a tonhal, a hagyma és az aromás sajt egy igazán kiadós csemegét hoz létre ízlelőbimbóinak. Hogy az étel ne legyen túl száraz, ajánljuk vegán tejfölünket. Alternatívaként kipróbálhat egy enyhén fűszeres wasabi mártást is. Mint mindig a raclette esetében, itt is ugyanez érvényes: ötleteket adunk – hogy mit csinál a serpenyővel, az már csak az Ön kreativitásától függ!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2 nagy burgonya főtt és hámozott
1/2 lilahagyma
1 tonhalkonzerv saját levében
1adag tejföl
4szelet raclette sajt
1/4csokor metélőhagyma
só és bors a fűszerezéshez
Eszközök
Raclette grill serpenyővel

Tápértékek

111 Kalóriát
9 g Szénhidrátokat
6 g Zsír
6 g Fehérje

Munkamenet

1.

Előkészítjük a hozzávalókat

A burgonyát vékony szeletekre vágjuk. Hámozzuk meg a hagymát és vágjuk vékony szeletekre. A tonhalat leszárítjuk, és villával durván összemorzsoljuk. Mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk finomra a metélőhagymát.
Megjelölés készként
2.

Töltsük meg a serpenyőket

Rétegezzük a burgonyát, a tonhalat, a hagymát és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk, és egy szelet sajttal beborítjuk.
Megjelölés készként
3.

Készítsük elő a serpenyőket

Helyezzük a serpenyőket a raclette grillbe, és süssük körülbelül 10 percig, amíg a kívánt barnulási fokot eléri. Tegyünk rá metélőhagymát, és élvezzük.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Egy adag egy serpenyőnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként