Raclette Tarte flambée

A Raclette tarte flambée nagyszerű kiegészítője a családdal és barátokkal töltött kulináris raclette-estének. A vékony tésztának köszönhetően a tarte flambée alja finom ropogós lesz. A tetején a klasszikus elzászi tarte flambée összes hozzávalója megtalálható: tejföl, szalonna és hagyma. Ez nem sok, ugye? És a legtöbbje már az asztalon van egy klasszikus raclette-vacsorán. Csak keverje össze előre a tarte flambée tésztát, és máris különlegessé teheti estéjét. Még praktikusabb: Természetesen nem muszáj a flambírozott tésztát ezekkel a hozzávalókkal kombinálni, bármilyen más megoldás megengedett! Használjon fel mindent, ami az asztalon van, és készítse el új kedvenc raclette-receptjét.

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1adag tarte flambée tészta
4evőkanál tejföl
40 g szalonnakocka
1/2 hagyma
só és bors ízlés szerint)
Eszközök
Raclette grill serpenyőkkel

Tápértékek

142 Kalóriát
12 g Szénhidrátokat
9 g Zsír
3 g Fehérje

Munkamenet

1.

Előkészítjük a hozzávalókat

A hagymát meghámozzuk és finomra vágjuk, a leveles tésztát 4 kis adagra osztjuk, és a formáknak megfelelően feltekerjük és formázzuk.
Megjelölés készként
2.

Töltsük meg a serpenyőt

Tegyük a tésztát a serpenyőbe, kenjük meg tejföllel, sózzuk, borsozzuk. Tegyük rá a szalonnát és a hagymát.
Megjelölés készként
3.

Készítse elő a serpenyőket

Helyezze őket a raclette grillrácsra, és süsse őket körülbelül 10 percig, amíg a kívánt barnasági fokot el nem érik.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Ebben a receptben egy adag egy serpenyőnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.

Vélemény, hozzászólás?