Saláta zöld spárgával

A zöld spárgával készült saláta tökéletes tavaszra és nyárra. Ropogós zöld spárga valeriana salátával, dióval, fűszeres fetával és sok más egészséges és zöld összetevővel kombinálva. Akár főételként, akár köretként egy grillezéshez vagy nyári étkezéshez: ez a saláta minden formában nagyon jó. Hagyja magát meglepni az összetevők izgalmas kombinációjával, és élvezze ezt a nyári salátát!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
6szál zöld spárga
150 g valeriana saláta
2 szál újhagyma
100 g feta
1/2 uborka
80 g eidám sajt
1/4csokor friss petrezselyemzöld
30 g dió
1teáskanál olívaolaj
1teáskanál citromlé
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

137 Kalóriát
5 g Szénhidrátokat
10 g Zsír
7 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük elő a hozzávalókat

mossuk meg a spárgát, és vágjuk 3 cm hosszú darabokra. Az újhagymát mossuk meg és szeleteljük finom kis karikákra. Az uborkát megmossuk és apró kockákra vágjuk. A fetát lecsepegtetjük és összemorzsoljuk. Mossuk meg és csepegtessük le a valeriana salátát.
Megjelölés készként
2.

Előkészítjük a diót

A diót serpenyőben közepes lángon kb. 5 percig pirítjuk olaj hozzáadása nélkül. Vágjuk durvára.
Megjelölés készként
3.

Süssük meg a spárgát

Tegyük a növényi olajat egy serpenyőbe, és süssük a spárgát minden oldalról nagy lángon körülbelül 3 percig.
Megjelölés készként
4.

Tálaljuk a salátát

Keverjük össze az összes hozzávalót, és ízesítsük olívaolajjal, citromlével, sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként