Töltött paradicsom

A töltött paradicsom gyorsan elkészíthető, de mégis különleges köret – a következő grillpartira vagy csak úgy. A vegetáriánus kuszkusz töltelék diós és fűszeres jelleget kölcsönöz a receptnek. Az ínyencek tudják, hogy a parmezán nem vegetáriánus. Ezért minden vegetáriánusnak azt tanácsoljuk, hogy vásárláskor keressen vegetáriánus alternatívát. A recept könnyen módosítható vegán verzióra, ha kihagyjuk a sajtot, vagy más vegán alternatívát használunk. Jó étvágyat!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
4 nagy paradicsom
100 g kuszkusz
140 ml víz
1csipet cukor
1 citrom
1/4csokor petrezselyemzöld
100 g reszelt vegetáriánus parmezán
1csipet

Tápértékek

195 Kalóriát
21 g Szénhidrátokat
7 g Zsír
12 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük el a kuszkuszt

Forralja fel a vizet a cukorral és a sóval, öntse rá a kuszkuszra, és hagyja megduzzadni.
Megjelölés készként
2.

Készítse elő a hozzávalókat

Préselje ki a citromok levét. Reszelje le a parmezán sajt felét. Adjon mindent a kuszkuszhoz.
Megjelölés készként
3.

Fedje fel a paradicsomot

Mossa meg a paradicsomot, vágja le a tetejét, és távolítsa el a húsát. Keverje össze a gyümölcspépet a kuszkusszal.
Megjelölés készként
4.

Melegítse elő a sütőt

Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra
Megjelölés készként
5.

Töltse meg a paradicsomokat

öntse a tölteléket a paradicsomokba, reszelje rá a maradék parmezán sajtot, és fedje le. Süsse körülbelül 20 percig.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
Ha van fedős grillünk, akkor a paradicsomot könnyen megsüthetjük a grillen. Egyszerűen csak közvetett hőn, ne közvetlenül a láng felett, zárt fedéllel grillezzen, amíg megpuhul és a sajt elolvad.
 Mentés PDF-ként