Valais Raclette

A Valais raclette a raclette egy klasszikus változata. Ma már jobban ismerjük a kis serpenyőkkel és forró kővel ellátott raclette grillsütőt, amelyen elkészítheti kedvenc ételeinek adagjait. A valais-i raclette-ben azonban a sajtot egyben használják fel. A vágott oldalt a fűtőspirál alatt addig melegítjük, amíg a felső réteg szépen megolvad. Ezt az olvasztott sajtot kenyéren vagy burgonyán tálalják. Egy igazi csúcspont minden sajtrajongónak!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 kg raclette sajt egy darabban
1 kg burgonya
1 kis többmagvas kenyér
Eszközök
Raclette grillrács sajttartóval

Tápértékek

781 Kalóriát
54 g Szénhidrátokat
41 g Zsír
44 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

Főzze meg a burgonyát, hogy melegen tálalható legyen, mint a héjában sült burgonya racletten. Vágjuk a több magvas kenyeret apró szeletekre vágjuk.
Megjelölés készként
2.

Olvasszuk meg a sajtot

Helyezzük a raclette sajtot a sajttartóba, és hagyjuk a fűtő spirál alatt kb. 5 percig, amíg a felső réteg megpuhul, a széle pedig ropogós lesz. Kenje a sajtot burgonyára, kenyérre vagy más hozzávalókra, és élvezze!
Megjelölés készként

Jegyzetek

A heti piacon, a jól felszerelt szupermarketekben vagy a sajtpultnál a sajtos raclette sajtot egy darabban is beszerezheti.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként