Halloweeni puncs

A halloweeni puncs abszolút csemege volt a legutóbbi kísérteties partinkon! A finom puncs pezsgővel, borral és sütőtökkel nemcsak nagyon jól néz ki, hanem ízletes is, és igazán feldobja a bulit! Ha alkoholmentesre szeretné készíteni a Halloweeni puncsot, akkor az alkoholos italokat szénsavas vízzel és maracujalével helyettesítheti. Csak próbálja ki!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
140 g hokkaidói sütőtök
700 ml fehérbor
700 ml pezsgő
3evőkanál cukor
1 citrom
3 maracuja
Eszközök
1 nagy edény

Tápértékek

219 Kalóriát
16 g Szénhidrátokat
0 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük elő a hozzávalókat

Távolítsuk el a sütőtök magjait és rostjait, majd vágjuk apró kockákra. Öntsük egy nagy edénybe. Vágjuk vékony szeletekre a citromot, és adjuk hozzá. Kanalazzuk ki a maracuját, és adjuk hozzá. Megszórjuk cukorral és összekeverjük.
Megjelölés készként
2.

A puncs felöntése

öntsünk hozzá fehérbort és hagyjuk hűlni legalább 3 órán át.
Megjelölés készként
3.

Tálalás

tálalás előtt felöntjük habzóborral, összekeverjük és poharakban tálaljuk.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként