Halloweeni puncs
A halloweeni puncs abszolút csemege volt a legutóbbi kísérteties partinkon! A finom puncs pezsgővel, borral és sütőtökkel nemcsak nagyon jól néz ki, hanem ízletes is, és igazán feldobja a bulit! Ha alkoholmentesre szeretné készíteni a Halloweeni puncsot, akkor az alkoholos italokat szénsavas vízzel és maracujalével helyettesítheti. Csak próbálja ki!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
140 g hokkaidói sütőtök | |
700 ml fehérbor | |
700 ml pezsgő | |
3evőkanál cukor | |
1 citrom | |
3 maracuja |
Eszközök
1 nagy edény |
Tápértékek
219
Kalóriát
16 g
Szénhidrátokat
0 g
Zsír
1 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítsük elő a hozzávalókat
Távolítsuk el a sütőtök magjait és rostjait, majd vágjuk apró kockákra. Öntsük egy nagy edénybe. Vágjuk vékony szeletekre a citromot, és adjuk hozzá. Kanalazzuk ki a maracuját, és adjuk hozzá. Megszórjuk cukorral és összekeverjük.
Megjelölés készként
2.
A puncs felöntése
öntsünk hozzá fehérbort és hagyjuk hűlni legalább 3 órán át.
Megjelölés készként
3.
Tálalás
tálalás előtt felöntjük habzóborral, összekeverjük és poharakban tálaljuk.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.