Halloweeni puncs
A halloweeni puncs abszolút csemege volt a legutóbbi kísérteties partinkon! A finom puncs pezsgővel, borral és sütőtökkel nemcsak nagyon jól néz ki, hanem ízletes is, és igazán feldobja a bulit! Ha alkoholmentesre szeretné készíteni a Halloweeni puncsot, akkor az alkoholos italokat szénsavas vízzel és maracujalével helyettesítheti. Csak próbálja ki!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
| 140 g hokkaidói sütőtök | |
| 700 ml fehérbor | |
| 700 ml pezsgő | |
| 3evőkanál cukor | |
| 1 citrom | |
| 3 maracuja | 
Eszközök
| 1 nagy edény | 
Tápértékek
					219
											Kalóriát
									
							
					16 g
											Szénhidrátokat
									
							
					0 g
											Zsír
									
							
					1 g
											Fehérje
									
					Munkamenet
			
				1.			
				
					
			
					Készítsük elő a hozzávalókat
Távolítsuk el a sütőtök magjait és rostjait, majd vágjuk apró kockákra. Öntsük egy nagy edénybe. Vágjuk vékony szeletekre a citromot, és adjuk hozzá. Kanalazzuk ki a maracuját, és adjuk hozzá. Megszórjuk cukorral és összekeverjük. 
										
					
						
						Megjelölés készként
					
				
			
				2.			
				
					
			
					A puncs felöntése
öntsünk hozzá fehérbort és hagyjuk hűlni legalább 3 órán át. 
										
					
						
						Megjelölés készként
					
				
			
				3.			
				
					
			
			Tálalás
tálalás előtt felöntjük habzóborral, összekeverjük és poharakban tálaljuk.
										
					
						
						Megjelölés készként
					
				Jegyzetek
				A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.