Céklasaláta
A céklasaláta tökéletes az Å‘szi menübe. Igen, mert a salátáknak nem kell mindig nyáriaknak lenniük. Ez a saláta csodálatos Ãzt kap, ha ropogós diót és édes, földe
Lazac crostinios
Lazacos crostini kifinomult előételként a karácsonyi menübe. Nem fogja tudni megállni, hogy ne nézze ezt a kis szemet gyönyörködtető csodát! De olyan egyszerűek: Egy b
Raclette Camembert áfonyával
Raclette Camembert áfonyával serpenyőben Ezzel a recepttel egy kifinomult és szokatlan receptötletet mutatunk be a raclette-estélyeihez. Az elv nagyon egyszerű: a camembert-
Saláta zöld spárgával
A zöld spárgával készült saláta tökéletes tavaszra és nyárra. Ropogós zöld spárga valeriana salátával, dióval, fűszeres fetával és sok más egészséges és zöl
Tonhal tataki
Tonhal tataki hÃnársalátával a mai előétel a halmenübÅ‘l. A Tataki japán módja a halkészÃtésnek. Ez azt jelenti, hogy a halat (vagy húst) bepácolják, majd nagyon rö
Karalábé-alma saláta
A karalábé-alma saláta kiváló alternatÃvája a klasszikus zöldsalátának. Az alma frissességet kölcsönöz ennek a receptnek, és tökéletesen harmonizál a dióval, a r
Cukkini tekercsek fetával
Cukkini tekercsek feta sajttal: kicsik, finomak, gyorsan elkészülnek, és tökéletes előétel egy tökéletes vacsorához. A sajtnak köszönhetően ezek az előételek pikáns
Retkek sütőből
Sült retek meleg köretnek? Egy próbát mindenképpen megér! Mert ezek a kis piros golyók nemcsak frissen tépve vagy salátában Ãzlenek. Finom fűszeressége és ropogós sz
Tabouleh gránátalmával
A tabouleh az arab konyha klasszikusa. Gyakran hÃvjuk petrezselymes salátának vagy bulgursalátának. A tabbouleh-ben az a jó, hogy az eredeti libanoni saláta gyorsan elkészÃ
Póréhagymás karfiolkrémleves
A póréhagymás karfiolkrémleves a klasszikus burgonyakrémleves Ãzletes és alacsony szénhidráttartalmú testvére. A metélÅ‘hagymával és fokhagymával készülÅ‘ egyszerÅ