Túrós palacsinta

40 Minuten

Egyszerű

4 Portionen

Ezt az ételt az egyszerűsége teszi olyan zseniálissá. Vegyük a palacsintákat, töltsük meg őket egy finom túrós krémmel (az osztrákok Topfen-nek hívják a túrót), és az egészet öntsük nyakon a tojásos keverékkel. A keverék a sütőben megdermed, és az eredmény egy finom, krémes és tejszínes lakoma lesz.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
A töltött palacsintákhoz
2Porciók palacsintát palacsinta
350 g zsírszegény túró
80 g vaj
4 tojás
100 g cukor
1 vaníliarúd
1 biocitrom
80 g magvatlan mazsola nem kötelező
Az öntethez
250 ml tej
1 tojás
2 tojássárgája
30 g cukor
Segédeszközök
Sütőedény

Tápértékek

829 kalória
90 g szénhidrát
37 g zsír
32 g fehérje

Munkamenet

1.

A töltött palacsintákhoz

Válassza szét a tojásokat. Reszelje le a citrom héját. Vágja fel hosszában a vaníliarudat, és kaparja ki a maghúst. A tojássárgáját, a vajat, a cukor felét, a citromhéjat, a vaníliamagot és a sót simára keverjük. A tojásfehérjét a maradék cukorral verje kemény habbá, és adja hozzá a magvatlan mazsolát.
Megjelölés készként
2.

Töltse meg a palacsintákat

A palacsintákat egyenletesen kenje meg a túrókrémmel, és tekerje fel. Helyezze őket a gratináló edénybe.
Megjelölés készként
3.

A sütő előmelegítése

Melegítse elő a sütőt felső/alsó 180 °C-os sütési hőmérsékletre
Megjelölés készként
4.

Az öntethez

Keverje össze az összes hozzávalót, és öntse a palacsintákra. Süsse körülbelül 20 percig, amíg a tojásos keverék megdermed, és a teteje aranybarna lesz.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként