klarstein alkalmazás

Az új Klarstein alkalmazás még több vidámságot hoz az intelligens otthonba

Az új Klarstein alkalmazás megérkezett! Új lett a dizájn, kibővítettük a háztartás vezérlésének a lehetőségeit, új intelligens eszközöket és recepteket adtunk hozzá. A Klarstein intelligens háztartás megint csak ügyesebb, és rengeteg mókában lesz része vele együtt.

A Klarstein alkalmazás új dizájn látványra vonzóbb, áttekinthetőbb és intuitívabb. A színek kellemesek, az új ikonok az alkalmazás ismeretlen szegleteinek a felfedezésére ösztönöznek, de ami a legfontosabb, minden szükséges dolog intuitívan és gyorsan megtalálható. A Klarstein alkalmazás új látványterve az elismert brit kreatív ügynökség, az egész Klarstein márka új vizuális kommunikációs nyelvezetét megalkotó DesignStudio tervezőasztalán készült.

Mi a Klarsteinnél szebbé és kényelmesebbé szeretnénk tenni az életet. Ehhez mindennek olajozottan és zökkenőmentesen kell működnie. Ezért lett a Klarstein alkalmazás sokkal gyorsabb. Akár új készüléket ad hozzá, akár híreket olvas vagy recepteket keres, az alkalmazás mindenre felesleges „gondolkodás” nélkül reagál.

Az új Klarstein alkalmazás: Adja hozzá a családtagjait, és irányítsa az összes berendezését

Fontos új funkciója, hogy a háztartása Adminisztrátoraként mostantól a háztartás többi tagjával megoszthatja a háztartást és a benne lévő összes eszközt. Ez azt jelenti, hogy ha új tagot vesz fel z alkalmazásba, akkor ő is vezérelheti, felügyelheti és beállíthatja az eszközöket. Ez egy nagyon hasznos funkció, ami ismét újabb és magasabb szintre emeli az intelligens Klarstein eszközök használatát. Próbálja ki minél hamarabb ezt a menő dolgot.

Klarstein alkalmazás

Az alkalmazásba új módszerekkel is be lehet jelentkezni. Az e-mail fiók létrehozásán kívül lehetősége van az Apple ID, Google, Twitter vagy a Facebook fiókját is használni.

Az intelligens háztartása tovább bővülhet

Az eszköz hozzáadása szakaszban két újdonságot talál. A VitAir Smart forrólevegős fritőz segítségére lesz abban, hogy a kedvenc ételeit egészségesebb módon készíthesse el. Most már nem kell hatalmas mennyiségű olajat használnia, a VitAir Smart-tal csak két kanállal is elég belőle. Az étel mégis pontosan olyan ropogós marad, ahogyan Ön azt a legjobban szereti.

A forrólevegős fritőzzel grillezni vagy sütni is tud, szóval, ez egy igazán sokoldalú segítő. A VitAir Smart párosítása a Klarstein alkalmazással egyszerű és számos előnnyel jár. Például többé már nem kell manuálisan beállítania a sütési módot, csak egy kattintás az alkalmazásban, és már kész is.

És ezt is biztosan szívesen elolvasná: Könnyítse meg az életét a Klarstein alkalmazással

A Klarstein Mojave az elektromos konvektorok és infrapanelek új termékcsaládja. A Mojave számos érdekes dizájnt hozott, amelyek által a fűtőtestek igazi műalkotásokká válnak, miközben helytakarékos kialakításuknak köszönhetően minimális helyet foglalnak el. A teljesítményük akár 1000 W is lehet. És vajon mit kapunk, ha a hősugárzót a Klarstein alkalmazással párosítjuk? A helyiség hőmérsékletének az abszolút ellenőrzését, a fűtés pontos időzítését az energiaköltségek csökkentése érdekében, valamint számos egyéb előnyt.

A Klarstein alkalmazás több száz receptet is tartalmaz, amelyek szintén a smart kategóriába tartoznak.

A Klarstein alkalmazás folyamatosan új, érdekes és innovatív receptekkel bővül. Sikerült túllépnünk az 1200 receptet, ami valóban hatalmas mennyiséget jelent. A hagyományos és kevésbé hagyományos ételeken kívül azt is megtanítjuk, hogyan készítheti el a hagyományos tej egészséges alternatíváit, mondjuk görögdinnyemagból. A receptek természetesen szintén a smart kategóriába tartoznak.

Csak a VitAir forrólevegős fritőzhöz és a Sous-Vide főzőhöz több, mint 150 intelligens receptünk van. Ami pedig azt jelenti, hogy ha a receptnél egy olyan lépéséhez érkezik, ahol be kell állítania egy konyhai segítőt, csak egy kattintás az alkalmazásban, és a segítő összes paramétere pontosan be van állítva. Csak tegye bele a hozzávalókat, és várjon, amíg az étel elkészül.

Hogyan szerezhető be a Klarstein alkalmazás, és hogyan frissíthető a legújabb verzióra?

A Klarstein alkalmazás ingyenesen elérhető a Google Play áruházban az Android készülékekhez, valamint az App Store-ban az iPhone és iPad készülékekhez.

Ha már letöltötte az alkalmazást, akkor frissítse, hogy kihasználhassa az új funkciók előnyeit. Ha engedélyezte az automatikus frissítéseket, akkor csak nyissa meg az alkalmazást, lehet, hogy újra be kell jelentkeznie.

Ha nincs engedélyezve az automatikus frissítés, akkor tegye a következőket:

Android készülék

  1. Nyissa meg a Google Play Áruház alkalmazást.
  2. Koppintson a jobb felső sarokban lévő profil ikonra.
  3. Koppintson az Alkalmazások és eszköz kezelésére. Azok az alkalmazások, amelyekhez frissítések állnak rendelkezésre, a „Frissítés elérhető” jelöléssel vannak ellátva.
  4. Koppintson a Frissítésre.

iPhone vagy iPad

  1. Nyissa meg az App Store-t.
  2. Koppintson a jobb felső sarokban lévő profil ikonra.
  3. Az Elérhető frissítések menüpont alatt koppintson a Klarstein alkalmazás frissítése lehetőségre.