Klarstein app

A Klarstein alkalmazás megkönnyíti az életét

Az Ön intelligens otthona megérkezett. A szó szoros értelmében. Az aktualizált Klarstein alkalmazásban mindent egy helyen talál.

Ha éppen az ágyából szeretné beállítani a klímát, vagy a nappaliból szeretné vezérelni a páraelszívót, vagy a nyaralásból való visszatérés előtt szeretné beállítani a szobák ideális hőmérsékletét – az alkalmazás mindezt lehetővé teszi. 

Hogyan működik a Klarstein alkalmazás? 

Csak töltse le a Klarstein alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből, csatlakozzon az otthoni Wi-Fi hálózatához, hozzon létre egy fiókot, és párosítsa a kívánt eszközzel. És már kész is. Ezennel az okostelefonja vagy a táblagépe a Klarstein-eszközeinek a vezérlőjévé vált. Mindent valós időben vezérelhet és állíthat be, akárcsak a készülékeken, miközben Ön bárhol tartózkodhat.

Ellenőrzött háztartás  

Az alkalmazás egyszerű, intuitív és tökéletes áttekintést nyújt. 

  • Irányítsa Klarstein készülékeit bárhonnan. Csak legyen online.  
  • Ellenőrizheti a helyiségek aktuális hőmérsékletét és páratartalmát, és néhány kattintással meg is változtathatja. Vagy a hét bármelyik napjára beállíthatja. 
  • Tanítsa meg az alkalmazással, hogy az otthonában milyen helyiségek vannak, és hol találhatók a készülékek. Mindenről áttekintése lesz, maximalizálhatja a teljesítményt és energiát spórolhat meg. 
  • Irányítsa fűtőberendezését, klímáját, elektromos kandallóját vagy a Sous Vide főzőjét az alkalmazáson keresztül – ahogyan csak tetszik.  
  • Hívja meg a családtagjait az alkalmazásba, akik szintén irányíthatják az otthonukat az okoseszközeiken keresztül.   

Receptek pontosan a saját ízlése szerint  

Háztartásában megvan a kedvenc konyhai robotgépe, smoothie készítője vagy fritőzgépe? A Klarstein alkalmazás a konyhai készülékek számára összeállított receptek bőséges választékát kínálja. Fedezze fel a világ összes tájáról származó ízkavalkádot, és készítse el őket a konyhájában.  

És ezt is biztosan szívesen elolvasná: Hogyan lehet beállítani az SSID-t a Klarstein alkalmazáshoz?

Laktató levesek, ízletes sütemények vagy húskülönlegességek, de a vegánok és vegetáriánusok számára is ötletekkel szolgálunk. Mindegyik recepthez egy praktikus összetevő-kalkulátor is tartozik. Nincs is más dolga, csak meghívni a barátait és a családját egy nagyszerű ebédre vagy vacsorára! 

A Klarstein alkalmazással mindig képben lesz, hogy éppen melyik konyhai trend a menő. 

Hogy biztosan ne maradjon le egyetlen konyhai segítőről sem, az alkalmazás folyamatosan friss hírekkel látja Önt el. Azonnal felmérheti a helyzetet, hogy minél ügyesebben felhasználhassa őket.  

A közeljövőben még több mókára számíthat a Klarstein konyhai eszközökkel. Az intelligens konyhai készülékek kínálata folyamatosan bővül, és ezzel együtt az Ön által kedvelt funkciók is. 

Töltse le a Klarstein alkalmazást, és ismerjen meg minden nap új lehetőségeket és új ötleteket! 

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?