Klarstein app

A Klarstein alkalmazás megkönnyíti az életét

Az Ön intelligens otthona megérkezett. A szó szoros értelmében. Az aktualizált Klarstein alkalmazásban mindent egy helyen talál.

Ha éppen az ágyából szeretné beállítani a klímát, vagy a nappaliból szeretné vezérelni a páraelszívót, vagy a nyaralásból való visszatérés előtt szeretné beállítani a szobák ideális hőmérsékletét – az alkalmazás mindezt lehetővé teszi. 

Hogyan működik a Klarstein alkalmazás? 

Csak töltse le a Klarstein alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből, csatlakozzon az otthoni Wi-Fi hálózatához, hozzon létre egy fiókot, és párosítsa a kívánt eszközzel. És már kész is. Ezennel az okostelefonja vagy a táblagépe a Klarstein-eszközeinek a vezérlőjévé vált. Mindent valós időben vezérelhet és állíthat be, akárcsak a készülékeken, miközben Ön bárhol tartózkodhat.

Ellenőrzött háztartás  

Az alkalmazás egyszerű, intuitív és tökéletes áttekintést nyújt. 

  • Irányítsa Klarstein készülékeit bárhonnan. Csak legyen online.  
  • Ellenőrizheti a helyiségek aktuális hőmérsékletét és páratartalmát, és néhány kattintással meg is változtathatja. Vagy a hét bármelyik napjára beállíthatja. 
  • Tanítsa meg az alkalmazással, hogy az otthonában milyen helyiségek vannak, és hol találhatók a készülékek. Mindenről áttekintése lesz, maximalizálhatja a teljesítményt és energiát spórolhat meg. 
  • Irányítsa fűtőberendezését, klímáját, elektromos kandallóját vagy a Sous Vide főzőjét az alkalmazáson keresztül – ahogyan csak tetszik.  
  • Hívja meg a családtagjait az alkalmazásba, akik szintén irányíthatják az otthonukat az okoseszközeiken keresztül.   

Receptek pontosan a saját ízlése szerint  

Háztartásában megvan a kedvenc konyhai robotgépe, smoothie készítője vagy fritőzgépe? A Klarstein alkalmazás a konyhai készülékek számára összeállított receptek bőséges választékát kínálja. Fedezze fel a világ összes tájáról származó ízkavalkádot, és készítse el őket a konyhájában.  

És ezt is biztosan szívesen elolvasná: Hogyan lehet beállítani az SSID-t a Klarstein alkalmazáshoz?

Laktató levesek, ízletes sütemények vagy húskülönlegességek, de a vegánok és vegetáriánusok számára is ötletekkel szolgálunk. Mindegyik recepthez egy praktikus összetevő-kalkulátor is tartozik. Nincs is más dolga, csak meghívni a barátait és a családját egy nagyszerű ebédre vagy vacsorára! 

A Klarstein alkalmazással mindig képben lesz, hogy éppen melyik konyhai trend a menő. 

Hogy biztosan ne maradjon le egyetlen konyhai segítőről sem, az alkalmazás folyamatosan friss hírekkel látja Önt el. Azonnal felmérheti a helyzetet, hogy minél ügyesebben felhasználhassa őket.  

A közeljövőben még több mókára számíthat a Klarstein konyhai eszközökkel. Az intelligens konyhai készülékek kínálata folyamatosan bővül, és ezzel együtt az Ön által kedvelt funkciók is. 

Töltse le a Klarstein alkalmazást, és ismerjen meg minden nap új lehetőségeket és új ötleteket! 

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!