domaci pivovar

Élvezze a nyarat saját sörével! Mi szerint kell házi megfelelő sörfőzdét választani?

Szenvedélyes sörrajongó vagy csak hétvégi sörivó? Mindegy, hogy szakember vagy átlagos sörivó. Semmi és  senki sem akadályozhatja meg abban, hogy minőségi, ízletes, hűtött, de legfőképpen saját főzésű sörét élvezze. Váltsa valóra álmait, és  főzzön Ön is finom házi sört. Nem kell más, mint egy házi sörfőzde.

A házi sörfőzde számos finomságot kínál

A malátafőzővel a legtökéletesebb sörlét készítheti el. Többet is talál belőlük a kínálatban. Az ínyencek számára, akik szeretik a kényelmet és sokoldalúságot a Brauheld Pro lesz a megfelelő választás. Lenyűgöző az összetettségével, praktikusságával és az érdekes technológiájával. A hőmérsékletet, időt és a teljesítményt a modern LCD kijelző segítségével maga állíthatja be.

Érdekelhetné: Főzze meg saját sörét, egyszerűbb, mint gondolná

A házi sörfőzde a gyártási folyamatok kézi és teljesen automatikus vezérlését is kínálja. Előnye az akár 9 memóriahely receptek részére és  4 előre beállított recept, ennek köszönhetően  azonnal elkezdheti a főzést. A malátafőzőknek köszönhetően a el tudja készíteni a legjobb alapot házi sörfőzéshez.

Tökéletes erjedés

Mindegy, hogy a világos vagy a sötét sör a gyengéje, ha búzasörre vagy pilsnerre vágyik. Nem számít, hogy Ön szakértő vagy csupán laikus. A fermentációs főzővel profi lesz a sörgyártás területén, és lenyűgözi szeretteit. A Klarstein fermentációs főzők univerzális segítők, akár az erjesztési folyamatnál, akár tároláshoz. Ráadásul nagyszerű bónuszt kínálnak a 2 az 1-ben funkció formájában. Az ízletes sör mellett saját házi bort is készíthet.

Minőségi szerkezet, tökéletes eredmény és könnyű karbantartás. Mindez jellemzi a fermentációs kazánokat. A szilárd szerkezet biztosítja, hogy az erjedési folyamatot ne szakítsák meg külső hatások. A praktikus forma könnyű tisztítást és karbantartást biztosít. A mellékelt erjesztőcső megakadályozza, hogy levegő rontsa el a házi készítésű bort vagy sört. A kiváló minőségű anyagok tökéletes ízt garantálnak szennyeződések nélkül. Váltsa valóra az álmát, és  legyen profi a  saját sör vagy bor készítésében!

A házi sörfőzde fokozza az ünneplést

Mutassa be a házi sörfőző mesterségét barátainak és családtagjainak, és  élvezze méltósággal a dicsőséget! Élvezze az ünnepségeket, partikat és hétköznapokat a saját készítésű sör tökéletesen finom ízével a szájában. A sörfőzés mesterévé válni még soha nem volt ilyen egyszerű.