Hogyan készüljünk fel egy karácsonyi bulira otthon?

Ön is érzi a karácsonyi bulik hiányát? Mit szólna hozzá, ha az otthonában és a szerettei körében összehozna egyet? A megfelelő segítőkkel az Ön buliján minden lesz – ízletes vendégváró falatok, jól behűtött italok, karácsonyi hangulat, és ami a legfontosabb, mindez a saját otthonában. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Hogy a pohárköszöntő hangzatos legyen

A bulik többsége azzal kezdődik, hogy valamilyen finom itallal koccintunk. Akár bort, habzóbort vagy az alkoholmentes változatukat választja, a mini hűtőszekrények és a minibár hűtők gondoskodnak a koccintás tökéletes élményéről. Az italok a kívánt és szükséges hőmérsékletre hűlnek és megőrzik az ízüket és aromájukat. A vendégek a nap bármelyik órájában érkezhetnek, Ön tökéletes aperitiffel várja őket.   

forrás: shutterstock.com

A jeges frissítőnek télen sem lehet ellenállni

Vagy inkább valamilyen finom itókát kóstolgatna? Azok is elképzelhetetlenek egy jó adag jég nélkül. Hogy mindig legyen kéznél a jégből elegendő mennyiség, abban a jégkészítő lesz a segítségére. Klarstein Partytime 7-15 perc alatt akár 9 kisebb vagy nagyobb jégkockát is készíthet, óhajától függően. A karácsonyi italokat már fel is szolgálhatja! 

Ötletes vacsora raclette grillsütővel

A karácsonyi házibulikon a vendéglátást sem hanyagoljuk el. Éppen ellenkezőleg. Ha valami igazán eredetit szeretne alkotni, próbája ki a raclette grillezőt. Grillezni a raclette grillsütővel felér egy valódi társasági tevékenységgel, amikor akár 8 ember közösen készítheti el az ízletes falatokat. Grillezhet halat, húst, burgonyát, sajtot vagy zöldségeket. A fennkölt elnevezéssel rendelkező Chateaubriand Nuovo grill bármilyen bulit változatosabbá varázsol. 

forrás: shutterstock.com

Tipp: Nemcsak Svájcban, de Németországban is népszerű szilveszteri tevékenység a raclette sajt sütése burgonyával a raclette grillen. Próbálja ki például a színpompás raclette lakoma receptjét. 

Végül a sós és az édes csemegék

A jó vacsora után itt az ideje, hogy egy kis rágcsálnivaló kerüljön az asztalra, ami a csintalan ízlelőbimbókat is kielégíti. Mit szólna a házi készítésű pattogatott kukoricához?  Az illatos és roppanó csábító finomságot gyorsan és könnyedén elkészítheti a Volcano popcornkészítő géppel. Akár karamellel édesítve vagy hagyományosan sózva készíti el, az már csak az Ön és a kedves vendégei óhaján múlik. Emellett a popcornkészítő retró dizájnja minden bizonnyal a figyelem középpontjába kerül, így a buli következő programpontjáról már gondoskodott is.      

Jó szórakozást és kellemes perceket kívánunk a karácsonyi házibulihoz! 

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?