Hogyan készüljünk fel egy karácsonyi bulira otthon?

Ön is érzi a karácsonyi bulik hiányát? Mit szólna hozzá, ha az otthonában és a szerettei körében összehozna egyet? A megfelelő segítőkkel az Ön buliján minden lesz – ízletes vendégváró falatok, jól behűtött italok, karácsonyi hangulat, és ami a legfontosabb, mindez a saját otthonában. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Hogy a pohárköszöntő hangzatos legyen

A bulik többsége azzal kezdődik, hogy valamilyen finom itallal koccintunk. Akár bort, habzóbort vagy az alkoholmentes változatukat választja, a mini hűtőszekrények és a minibár hűtők gondoskodnak a koccintás tökéletes élményéről. Az italok a kívánt és szükséges hőmérsékletre hűlnek és megőrzik az ízüket és aromájukat. A vendégek a nap bármelyik órájában érkezhetnek, Ön tökéletes aperitiffel várja őket.   

forrás: shutterstock.com

A jeges frissítőnek télen sem lehet ellenállni

Vagy inkább valamilyen finom itókát kóstolgatna? Azok is elképzelhetetlenek egy jó adag jég nélkül. Hogy mindig legyen kéznél a jégből elegendő mennyiség, abban a jégkészítő lesz a segítségére. Klarstein Partytime 7-15 perc alatt akár 9 kisebb vagy nagyobb jégkockát is készíthet, óhajától függően. A karácsonyi italokat már fel is szolgálhatja! 

Ötletes vacsora raclette grillsütővel

A karácsonyi házibulikon a vendéglátást sem hanyagoljuk el. Éppen ellenkezőleg. Ha valami igazán eredetit szeretne alkotni, próbája ki a raclette grillezőt. Grillezni a raclette grillsütővel felér egy valódi társasági tevékenységgel, amikor akár 8 ember közösen készítheti el az ízletes falatokat. Grillezhet halat, húst, burgonyát, sajtot vagy zöldségeket. A fennkölt elnevezéssel rendelkező Chateaubriand Nuovo grill bármilyen bulit változatosabbá varázsol. 

forrás: shutterstock.com

Tipp: Nemcsak Svájcban, de Németországban is népszerű szilveszteri tevékenység a raclette sajt sütése burgonyával a raclette grillen. Próbálja ki például a színpompás raclette lakoma receptjét. 

Végül a sós és az édes csemegék

A jó vacsora után itt az ideje, hogy egy kis rágcsálnivaló kerüljön az asztalra, ami a csintalan ízlelőbimbókat is kielégíti. Mit szólna a házi készítésű pattogatott kukoricához?  Az illatos és roppanó csábító finomságot gyorsan és könnyedén elkészítheti a Volcano popcornkészítő géppel. Akár karamellel édesítve vagy hagyományosan sózva készíti el, az már csak az Ön és a kedves vendégei óhaján múlik. Emellett a popcornkészítő retró dizájnja minden bizonnyal a figyelem középpontjába kerül, így a buli következő programpontjáról már gondoskodott is.      

Jó szórakozást és kellemes perceket kívánunk a karácsonyi házibulihoz! 

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!