Mennyezeti ventilátor lámpával? Remek segítő!

A mennyezeti ventilátorok nem csak jól néznek ki, hanem nagyon praktikusak is a kellemes szobahőmérséklet megteremtése szempontjából. A légkondicionálóval ellentétben nem kell aggódnia a megfázás miatt. Nagy előnyük továbbá, hogy forró nyári napokon és téli hidegben is használhatók.

summer sale 2022

Praktikus 2 az 1-ben csomag

A beépített világítással is rendelkező mennyezeti ventilátorokkal nemcsak időt takarít meg, hanem a pénztárcáját is kíméli.  A legtöbb háztartásban csak egy mennyezeti csatlakozás áll rendelkezésre. Ezeknek a készülékeknek köszönhetően nem kell dönteni a világítás vagy a kellemes hőmérséklet között.

A 2 az 1-ben Bolero ventilátor funkcionalitásával és formatervezésével elkápráztatja Önt. Az elegánsan megformált lapátok fehér és fekete színben kaphatók. Választhat a természetes változatok közül is, világos juhar vagy sötétebb diófa formájában. Ezeknek az anyagoknak a kombinációja tejüveggel és rozsdamentes acél szerkezettel a lámpán bármilyen stílusú térbe illeszkedik.

A lámpa és a ventilátor önállóan vezérelhető távirányító segítségével. A meleg napokon hűtést is biztosítanak, és a felfelé irányuló légáramlási üzemmódnak köszönhetően fűtési időszakban is hatékonyak.

A mennyezeti ventilátorok minden háztartásba megfelel

A Santa Elena egy nagyon elegáns, nagy teljesítményű és csendes mennyezeti ventilátor. Egyszerűen vezérelhető távirányító segítségével, és három sebességfokozatot, valamint akár nyolc órára is beállítható időzítőt biztosít. A fa, amelyből készült, nem csak a helyiséget hűti forgás közben, hanem a ventilátor csendes működése is jelentős előnyt jelent.

A Spin Doctor modernebb, minimalista otthonokba alkalmas. Elegáns fekete vagy lágy fehér színben kapható. Alacsony fogyasztás és kiváló minőségű, lakkozott rozsdamentes acélból készült anyagok jellemzik. Fali kapcsoló segítségével vezérelhető, és a két forgási üzemmódnak köszönhetően nyári és téli használatra egyaránt alkalmas.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?