Mennyezeti ventilátor lámpával? Remek segítő!

A mennyezeti ventilátorok nem csak jól néznek ki, hanem nagyon praktikusak is a kellemes szobahőmérséklet megteremtése szempontjából. A légkondicionálóval ellentétben nem kell aggódnia a megfázás miatt. Nagy előnyük továbbá, hogy forró nyári napokon és téli hidegben is használhatók.

summer sale 2022

Praktikus 2 az 1-ben csomag

A beépített világítással is rendelkező mennyezeti ventilátorokkal nemcsak időt takarít meg, hanem a pénztárcáját is kíméli.  A legtöbb háztartásban csak egy mennyezeti csatlakozás áll rendelkezésre. Ezeknek a készülékeknek köszönhetően nem kell dönteni a világítás vagy a kellemes hőmérséklet között.

A 2 az 1-ben Bolero ventilátor funkcionalitásával és formatervezésével elkápráztatja Önt. Az elegánsan megformált lapátok fehér és fekete színben kaphatók. Választhat a természetes változatok közül is, világos juhar vagy sötétebb diófa formájában. Ezeknek az anyagoknak a kombinációja tejüveggel és rozsdamentes acél szerkezettel a lámpán bármilyen stílusú térbe illeszkedik.

A lámpa és a ventilátor önállóan vezérelhető távirányító segítségével. A meleg napokon hűtést is biztosítanak, és a felfelé irányuló légáramlási üzemmódnak köszönhetően fűtési időszakban is hatékonyak.

A mennyezeti ventilátorok minden háztartásba megfelel

A Santa Elena egy nagyon elegáns, nagy teljesítményű és csendes mennyezeti ventilátor. Egyszerűen vezérelhető távirányító segítségével, és három sebességfokozatot, valamint akár nyolc órára is beállítható időzítőt biztosít. A fa, amelyből készült, nem csak a helyiséget hűti forgás közben, hanem a ventilátor csendes működése is jelentős előnyt jelent.

A Spin Doctor modernebb, minimalista otthonokba alkalmas. Elegáns fekete vagy lágy fehér színben kapható. Alacsony fogyasztás és kiváló minőségű, lakkozott rozsdamentes acélból készült anyagok jellemzik. Fali kapcsoló segítségével vezérelhető, és a két forgási üzemmódnak köszönhetően nyári és téli használatra egyaránt alkalmas.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!