Léghűtő kiválasztása szerkezet szerint

A léghűtőnek nem csak egy funkcionális hűtőegységnek kellene lennie. Ez egy interaktív formatervezett elem, amely együtt lélegzik a térrel. A léghűtő kiválasztása szerkezet és kialakítás szerint teljessé teszi a teret. Ön és az Ön hozzátartozói nem csak a hűvös levegőnek köszönhetően fogják otthonosan érezni magukat. Szívet melengető egy harmonikus helyiség a megfelelő léghűtővel.

summer sale 2022

Torony alakú léghűtő

A Klarstein Skyscraper Ice léghűtő körülbelül egy méter magas “felhőkarcoló” a legmodernebb kialakítással lakások és irodák számára.  Félköríves forgó mozgással hűvös levegőt fúj az egész térbe. A sikeres hűtéshez nagy térre van szükség körülötte. Ezért ne helyezze egészen a falhoz. Választhat a hűtés, ventilátor, párásító és a légtisztító üzemmódok között. Választhat fehér vagy fekete színű léghűtőt. A légáramlástól függően alkalmas kisebb vagy közepes méretű helyiségekbe.

Egy másik “hűtőtornyocska” a Klarstein Skyscraper Frost léghűtő. Ez a csendes léghűtő hálószobába is alkalmas, és képes utánozni a természetes szellőt. Éjszakai hűtés üzemmódban fokozatosan csökkenti a hűtés intenzitását, egészen a teljes kikapcsolásig.  Éjszaka nyugodtan aludhat, nem kell aggódnia a léghűtő kikapcsolása miatt. Ez a 4 az 1-ben léghűtő légáramlásával közepes méretű helyiségekbe alkalmas. Választhat fehér és szürke szín között.

A Klarstein Skyscraper Horizon léghűtő hűti, párásítja és átfújja a szobát. Az előző kettőtől eltérően a levegőt nem a teste forgatásával, hanem a lamellák lengésével fújja ki. A légáramlásával közepes és nagyobb helyiségekbe alkalmas. A zajszint miatt inkább a dolgozószobába, mint a hálószobába alkalmas.

Négyzet alakú léghűtők kerekekkel

A kerekekkel ellátott léghűtő lehetővé teszi a készülék jobb kezelését. Helyezze a léghűtőt egyik helyiségből a másikba megterhelő cipekedés nélkül. Az áthelyezése még praktikusabb abban az esetben, ha a léghűtő vízzel és jéggel van megtöltve. A négyzet alakú hűtők nem forgatják a testüket, ellentétben a torony alakú hűtőkkel. Úgyhogy a falhoz közelebb is elhelyezheti őket.

Ilyen a Whirlwind 3 az 1-ben léghűtő hűtő, párásító és ventilátor funkcióval.  Kivehető víztartállyal és kivehető légszűrővel rendelkezik a könnyű tisztítás és újratöltés érdekében. Értékelni fogja a friss szellő és az éjszakai üzemmódot. Fekete és fehér színben kapható.

A Klarstein termékcsalád másik “hűtőprizmája” az IceWind Plus 4 az 1-ben léghűtő. A levegőt a lamellák lengésének a segítségével fújja szét a szobában.  A légáramlás alapján közepes méretű helyiségekbe, például dolgozószobába alkalmas.  A távirányítón kívül értékelni fogja az időzítőt is.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?