Léghűtő kiválasztása szerkezet szerint

A léghűtőnek nem csak egy funkcionális hűtőegységnek kellene lennie. Ez egy interaktív formatervezett elem, amely együtt lélegzik a térrel. A léghűtő kiválasztása szerkezet és kialakítás szerint teljessé teszi a teret. Ön és az Ön hozzátartozói nem csak a hűvös levegőnek köszönhetően fogják otthonosan érezni magukat. Szívet melengető egy harmonikus helyiség a megfelelő léghűtővel.

summer sale 2022

Torony alakú léghűtő

A Klarstein Skyscraper Ice léghűtő körülbelül egy méter magas “felhőkarcoló” a legmodernebb kialakítással lakások és irodák számára.  Félköríves forgó mozgással hűvös levegőt fúj az egész térbe. A sikeres hűtéshez nagy térre van szükség körülötte. Ezért ne helyezze egészen a falhoz. Választhat a hűtés, ventilátor, párásító és a légtisztító üzemmódok között. Választhat fehér vagy fekete színű léghűtőt. A légáramlástól függően alkalmas kisebb vagy közepes méretű helyiségekbe.

Egy másik “hűtőtornyocska” a Klarstein Skyscraper Frost léghűtő. Ez a csendes léghűtő hálószobába is alkalmas, és képes utánozni a természetes szellőt. Éjszakai hűtés üzemmódban fokozatosan csökkenti a hűtés intenzitását, egészen a teljes kikapcsolásig.  Éjszaka nyugodtan aludhat, nem kell aggódnia a léghűtő kikapcsolása miatt. Ez a 4 az 1-ben léghűtő légáramlásával közepes méretű helyiségekbe alkalmas. Választhat fehér és szürke szín között.

A Klarstein Skyscraper Horizon léghűtő hűti, párásítja és átfújja a szobát. Az előző kettőtől eltérően a levegőt nem a teste forgatásával, hanem a lamellák lengésével fújja ki. A légáramlásával közepes és nagyobb helyiségekbe alkalmas. A zajszint miatt inkább a dolgozószobába, mint a hálószobába alkalmas.

Négyzet alakú léghűtők kerekekkel

A kerekekkel ellátott léghűtő lehetővé teszi a készülék jobb kezelését. Helyezze a léghűtőt egyik helyiségből a másikba megterhelő cipekedés nélkül. Az áthelyezése még praktikusabb abban az esetben, ha a léghűtő vízzel és jéggel van megtöltve. A négyzet alakú hűtők nem forgatják a testüket, ellentétben a torony alakú hűtőkkel. Úgyhogy a falhoz közelebb is elhelyezheti őket.

Ilyen a Whirlwind 3 az 1-ben léghűtő hűtő, párásító és ventilátor funkcióval.  Kivehető víztartállyal és kivehető légszűrővel rendelkezik a könnyű tisztítás és újratöltés érdekében. Értékelni fogja a friss szellő és az éjszakai üzemmódot. Fekete és fehér színben kapható.

A Klarstein termékcsalád másik “hűtőprizmája” az IceWind Plus 4 az 1-ben léghűtő. A levegőt a lamellák lengésének a segítségével fújja szét a szobában.  A légáramlás alapján közepes méretű helyiségekbe, például dolgozószobába alkalmas.  A távirányítón kívül értékelni fogja az időzítőt is.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!