Alma Crumble Raclette
Az almás crumble raclette serpenyőben a tökéletes desszert, miután Ön és vendégei egy kiadós és ízletes raclette ételeket fogyasztanak. A végén természetesen érvényes a mottó: Mindig van hely egy kis desszertnek! És pontosan ez a helyzet ezzel a desszerttel. Az almát és a vajas kekszet raclette grillsütőben gratinálják, és az eredmény egy ízletes vacsorát lezáró finom apróság.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
1 alma | |
30 g vaj | |
30 g cukor | |
40 g liszt | |
1teáskanál citromlé | |
1teáskanál fahéj |
Eszközök
Raclette grill serpenyőkkel |
Tápértékek
141
Kalóriát
19 g
Szénhidrátokat
6 g
Zsír
1 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítsük el a morzsát
A hideg vajat, a cukrot, a lisztet és a fahéjat addig keverjük, amíg morzsa nem lesz.
Megjelölés készként
2.
Elkészítjük az almát
Az almából eltávolítjuk a magházat és kockákra vágjuk, összekeverjük citromlével.
Megjelölés készként
3.
Töltsük meg a serpenyőket
Töltsük meg félig a serpenyőket almával, és kenjük rá a morzsát.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Egy adag egy serpenyőnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.