Candy Cane Martini
Candy Cane Martini: Egy édes és rózsaszín csábítás, amely olyan gyönyörű, hogy nem tud neki ellenállni: a Candy Cane Martini igazi fénypont, és színes koktélként vagy édes desszertként szolgál a karácsonyi szezonban. Amerikában a színes cukorkáknak még saját napjuk is van: december 26-a. Használja őket és próbálja ki receptünket!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
120 ml vaníliás vodka vagy mentás vagy hagyományos vodka | |
120 ml Créme de cacao fehér | |
30 ml tejszín | |
2 karácsonyi cukorka | |
jégkockák |
Eszközök
Koktélkeverő | |
Martini poharak |
Tápértékek
320
Kalóriát
33 g
Szénhidrátokat
8 g
Zsír
2 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítsük el a csészéket
Tegyük a cukorrudakat egy zacskóba, és törjük darabokra egy kalapáccsal. Nedvesítsük meg a martinis poharak peremét, és díszítsük törött cukorkadarabokkal.
Megjelölés készként
2.
Készítsük el a koktélt
Helyezzük az összes többi hozzávalót a koktélkeverőbe, rázzuk 30 másodpercig, majd szűrjük át az előkészített poharakba.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.