Csokoládé parfé

Csokoládé parfait íróval, nagyon egyszerűen elkészítve a GrandPrix. Aligha létezik egyszerűbb és hatásosabb desszertrecept. A parfait félig fagyott és finoman olvadó fagylalt. Egy konyhai robotgép segítségével ez gyerekjáték, és csokoládés álommal lepheti meg vendégeit. Szeretne még több fagylaltot készíteni magának? Miért ne próbálná ki After-Eigt fagylaltunkat vagy fantasztikus spárgafagylaltunkat!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 ml Írótej
50 g Kakaó sütéshez
300 ml Tejszínhab
6 sárgája
150 g porcukor
50 g Csokoládé reszelék
Eszközök
GrandPrix
Sütőforma

Tápértékek

169 Kalóriát
14 g Szénhidrátokat
11 g Zsír
4 g Fehérje

Munkamenet

1.

Oldja fel a kakaót

Tegye az írót és a sütőkakaót a GrandPrixbe. Állítsa 50 °C-ra, és melegítse 3 percig 1-es fokozaton, amíg a kakaó feloldódik. Tegye félre.
Megjelölés készként
2.

Verje fel a tejszínhabot

Mossa meg a Grandprixet és a pillangófelszerelést. A tejszínt 4 percig verje 4-es fokozaton. Tárolja a hűtőszekrényben.
Megjelölés készként
3.

Jégtömeg előkészítése

Öblítés át a GrandPrix-et. Adja hozzá a tojássárgáját és a porcukrot, és 6 percig verje habosra a habverővel. Adja hozzá az írót, és állítsa be a sebességet 2-re 1 percre. Adja hozzá a tejszínt, és ismét keverje 2. fokozaton 1 percig. Tegye bele a csokoládéforgácsot.
Megjelölés készként
4.

Fagyassza le a parfét

Béleljen ki egy sütőformát fóliával, és öntse bele a keveréket. Hagyja a fagyasztóban legalább 3 órán át. Tálalás előtt borítsa ki a parfét, és szeletelje fel.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként
Címkék