Görög joghurt mézzel és dióval

10 Minuten

Egyszerű

2 Portionen

A görög joghurt mézzel és dióval egyszerű és ízletes reggeli. A krémes joghurt a jellegzetese dióval és az édes mézzel mindennel ellátja, hogy a napja igazán jól kezdődjön. A joghurt rengeteg fehérjét, a diófélék pedig sok egészséges zsírt tartalmaznak. Ráadásul ez a recept tökéletes az útközbeni étkezéshez. Kövesse a receptünket, vagy adjon a joghurtjához bármit, amit csak szeretne: más dióféléket és magvakat, lekvárt, hogy édesítse, vagy müzlit… Minden elképzelhető!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
400 g görög joghurt,
30 g dió
20 g mandula
20 g mogyoró vagy tetszés szerinti dió
1TK méz

Tápértékek

490 kalória
14 g szénhidrát
42 g zsír
13 g fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a diót

Az összes diót nagyobb darabokra vágjuk, és egy serpenyőben közepes lángon, olaj hozzáadása nélkül kb. 4 percig pirítjuk, hogy enyhén megbarnuljon és kellemes illatot árasszon. Hagyja kihűlni.
Megjelölés készként
2.

Tálalás

Osszuk el a joghurtot tálkákban, szórjuk meg dióval, és öntsük rá a mézet.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként