Pirított mandula forrólevegős fritőzből
Pirított mandula forrólevegős fritőzből? Komolyan! Amennyire tudjuk, a forrólevegős fritőzök nagyon sokoldalúak, és ezt ma újra bebizonyítjuk. Megmutatjuk, hogyan varázsolhatja be otthonába gyorsan és egyszerűen egy igazi karácsonyi vásár hangulatát – beleértve a karamellizált cukor illatát is. Élvezze a karácsonyi ünnepeket otthonában, és örvendeztesse meg családját és barátait házi pörkölt mandulával.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
450 g mandula | |
100 ml víz | |
100 g cukor nádcukor | |
2TK fahéj | |
1csomag vaníliás cukor |
Segédeszközök
Forrólevegős sütő |
Tápértékek
881
Kalóriát
48 g
Szénhidrátokat
63 g
Zsír
24 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Elkészítés
Keverjük össze az összes hozzávalót, és forraljuk fel a legalacsonyabb fokozaton, folyamatosan kevergetve, amíg a víz teljesen el nem párolog. Vigyázzunk, nehogy megégjen a cukor.
Megjelölés készként
2.
Forrólevegős fritőzben
Tegyük a mandulát a forrólevegős fritőz tálcájára, és süssük 10 percig 160 °C-on. 3. A mandulát terítsük szét egy sütőlapra, hogy kihűljön.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.