Sütetlen cheesecake

Cheesecake sütés nélkül – nemcsak a nyelvünkön olvad el, de sütni is könnyű. Valójában nincs megsütve. Mert ahogy a neve is mutatja, ez a sajttorta nem sült! Éppen ellenkezőleg, a hűtőszekrényben tárolják. A ropogós kekszalap és a krémes sajtos töltelék azonban a zselatinnak köszönhetően ellenállhatatlan. Egy torta, amely biztosan elkápráztatja a vendégeket. Próbálja ki gyors és egyszerű receptünket!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
50 g vajas keksz
80 g vaj
200 g cukor
3 zselatinlap
1 narancs
1 citrom
1 lime
300 g krémsajt
100 g tejföl
Eszközök
GrandPrix
vagy mixer

Tápértékek

265 Kalóriát
32 g Szénhidrátokat
12 g Zsír
5 g Fehérje

Munkamenet

1.

A tésztához

Hagyja a vajat szobahőmérsékletűvé válni. A kekszet törje finomra, és 20 g cukorral és a vajjal addig keverje, amíg egyenletes keveréket nem kap (ez a lépés elvégezhető a GrandPrix 2-es fokozatán vagy mixerrel).
Megjelölés készként
2.

Formázza meg az alapot

Egy tepsi alját bélelje ki sütőpapírral vagy fóliával, és nyomja bele egyenletesen és erősen a kekszes keveréket.
Megjelölés készként
3.

Áztassa be a zselatint

A zselatint tegye hideg vízbe, és hagyja kb. 10 percig duzzadni.
Megjelölés készként
4.

Adja hozzá a citrusféléket

Facsarja ki a lime, a narancs és a citrom levét. Nyomkodja ki a zselatint, és melegítse fel az egészet a cukorral együtt egy lábosban (vagy a GrandPrixben 2-es fokozaton), amíg a zselatin feloldódik.
Megjelölés készként
5.

Fejezze be a tölteléket

Adja hozzá a krémsajtot és a tejfölt, és keverje jól össze (GrandPrix gépben a pillangófelszereléssel 2 percig a 3. sebességfokozaton).
Megjelölés készként
6.

Sütés nélkül fejezze be a sajttortát

Egyenletesen kenje el a keveréket az alapon, és legalább 3 órára tegye hűtőbe. Ha kívánja, friss bogyós gyümölcsökkel tálalja.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként