Forró Lillet

A Hot Lillet a forró Aperollal együtt valószínűleg a legfinomabb és legújabb ital, amely meghódította az aperitif szerelmeseinek szívét. Ez a bogyós gyümölcsökkel, egy kis porcukorral, forró teával és a divatos Lillet itallal készült puncs nemcsak vizuálisan vonzó, hanem finom is. Próbálja ki gyors és egyszerű receptünket, és gyorsan érezni fogja, hogy belülről felmelegszik.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 ml Lillet
200 g vegyes bogyós gyümölcsök fagyasztott
1/2csokor rozmaring
3zacskó piros bogyós tea
2evőkanál citromlé
1 fahéjrúd
4teáskanál porcukor
4teáskanál bodzavirágszirup
2marék friss bogyós gyümölcs tetszés szerint / fagyasztott, ha szükséges

Tápértékek

139 Kalóriát
24 g Szénhidrátokat
1 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsen teát

Tegyük a bogyós gyümölcsök keverékét és a teafiltereket egy lábasba, és öntsük le 600 ml vízzel. Forraljuk fel, és hagyjuk ázni körülbelül 10 percig.
Megjelölés készként
2.

Főzzük meg a puncsot

Csökkentsük a hőmérsékletet, hogy a tea már ne forrjon. Mossuk meg a rozmaringot, adjuk az italhoz a citromlével és a fahéjjal együtt, majd hagyjuk 10 percig ázni.
Megjelölés készként
3.

Tálalás

4 pohárba friss bogyós gyümölcsöket, porcukrot és bodzaszörpöt teszünk. Öntsük fel a punccsal, díszítsük tetszés szerint, és élvezzük.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként