Forrólevegős fritőzben készült popcorn

A popcorn a filmezős este elengedhetetlen kelléke. Ezért hoztunk neked egy egyszerű receptet a forrólevegős fritőzben készült karamellizált popcorn elkészítéséhez. Csak vajra, cukorra és pattogatott kukoricára van szükséged. Az édes nem a te világod? Csak hagyd ki a cukrot, és sózd meg a pattogatott kukoricát, miután kivetted a sütőből. Jó szórakozást kívánunk a következő filmnézős estédhez a partnered, barátaid vagy családod társaságában!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
100g pattogatott kukorica
50g vaj
30g cukor
Segédeszközök
Forrólevegős sütő

Tápértékek

421 kalória
48 g szénhidrát
21 g zsír
4 g fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a sütőt

Állítsd a sütő hőmérsékletét 220 °C-ra.
Megjelölés készként
2.

Adjunk hozzá vajat

Tedd a vajat egy serpenyőbe, és hagyd megolvadni.
Megjelölés készként
3.

Adjunk hozzá pattogatott kukoricát

Keverd össze a pattogatott kukoricát a cukorral, és add hozzá a vajhoz. Süsd 8 percig a forrólevegős fritőzben.
Megjelölés készként
4.

Élvezd a pattogatott kukoricát

Ha letelt az idő, várj 1-2 percet, amíg a kukorica abbahagyja a pattogást. Jó étvágyat a frissen elkészült popcorn-hoz!
Megjelölés készként

Jegyzetek

Ha a pattogatott kukoricát inkább sósan szereti, sózzuk meg főzés után.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként
Címkék