Nektarin limonádé

20 Minuten

Egyszerű

2 Portionen

Italreceptjeink közül ma a nektarin limonádé az első. Ez az egyszerű limonádé rozmaringgal és édes mézzel kiválóan alkalmas egy meleg nyári napon a pihenésre és a felfrissülésre. Az elkészítése is nagyon gyors. Mindössze annyit kell tennie, hogy gyümölcspürét készít a nektarinból, és felönti vízzel. Hozzáad egy kis mézet és rozmaringot, és máris belekóstolhat a nektarinfröccsbe. Próbálja ki!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
6 érett nektarin
500 ml szénsavas víz
2TK méz
2szál rozmaring
Eszközök
1 Turmixgép vagy botmixer

Tápértékek

201 kalória
43 g szénhidrát
0 g zsír
3 g fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a nektarint

Először hámozza meg a nektarint. Tegye őket rövid időre forró vízbe, majd könnyedén húzza le a héjukat. Vágja félbe, majd magozza ki. Turmixgépben dolgozza fel finom pürévé.
Megjelölés készként
2.

öntse fel a limonádét

Mossa meg és szárítsa ki a rozmaringot. Töltsön poharakat félig jéggel, adja hozzá a nektarinpürét, és öntse fel vízzel. Ízlés szerint édesítse mézzel, és tegye a pohárba a rozmaringot.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként