Pirított mandula forrólevegős fritőzből

Pirított mandula forrólevegős fritőzből? Komolyan! Amennyire tudjuk, a forrólevegős fritőzök nagyon sokoldalúak, és ezt ma újra bebizonyítjuk. Megmutatjuk, hogyan varázsolhatja be otthonába gyorsan és egyszerűen egy igazi karácsonyi vásár hangulatát – beleértve a karamellizált cukor illatát is. Élvezze a karácsonyi ünnepeket otthonában, és örvendeztesse meg családját és barátait házi pörkölt mandulával.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
450 g mandula
100 ml víz
100 g cukor nádcukor
2TK fahéj
1csomag vaníliás cukor
Segédeszközök
Forrólevegős sütő

Tápértékek

881 Kalóriát
48 g Szénhidrátokat
63 g Zsír
24 g Fehérje

Munkamenet

1.

Elkészítés

Keverjük össze az összes hozzávalót, és forraljuk fel a legalacsonyabb fokozaton, folyamatosan kevergetve, amíg a víz teljesen el nem párolog. Vigyázzunk, nehogy megégjen a cukor.
Megjelölés készként
2.

Forrólevegős fritőzben

Tegyük a mandulát a forrólevegős fritőz tálcájára, és süssük 10 percig 160 °C-on. 3. A mandulát terítsük szét egy sütőlapra, hogy kihűljön.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként