Wasabi mártogatós

Wasabi mártogatós: enyhén csípős krém, amely az újhagymával, lime-mal és mézzel együtt egyszerűen különleges ízű. Próbáljon ki egy kissé eltérő mártást, és kombinálja ízlés szerint. Szeretjük használni például a lazacburgerben. Mert halakkal vagy akár ázsiai ételekkel kombinálva a krém még egy kicsit jobb ízű. Próbálja ki! Tipp: A wasabis mártogatós légmentesen záródó edényben a hűtőszekrényben akár 5 napig is eltartható.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2teáskanál wasabipaszta
1 lime
1 teáskanál méz
250 g tejföl
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

153 Kalorie
7 g Szénhidrátokat
13 g Zsír
2 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

Reszelje le a lime héját, majd facsarja ki a levét. Mossa meg az újhagymát, és vágja finom karikákra.
Megjelölés készként
2.

Keverjük fel a mártást

Keverje össze a többi hozzávalóval, és fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként
Címkék