Garnélarák nyársak forrólevegős fritőzből

A gomba nyársak a forrólevegős fritőzből nagyon gyorsan elkészülnek a Klarstein VitAir sütőnkben. Mert a praktikus nyársforgatónak köszönhetően egyszerűen felnyársalhat mindent, beteheti a forrólevegős fritőzbe, és kész! A praktikus eszköz elvégzi a munkát Ön helyett. Könnyen befogad akár 10 nyársat, és mindössze 10 perc alatt egészséges, szép, zsírmentes ételt készíthet, amelyet vendégei biztosan imádni fognak. Az ízletes garnélarák mellett zöld spárgát és koktélparadicsomot is adhat hozzá, hogy feldobja a nyársakat. Mi úgy hívjuk: garnélarák nyársak Tricolore. Sok móka az elkészítés alatt! Tipp: Egy adag egy nyársnak felel meg.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
15 főzésre kész garnélarák
4szál zöld spárga
250 g cherry paradicsom
2EK növényi olaj
só és bors ízlés szerint
Eszközök
1 forrólevegős fritőz forgóráccsal

Tápértékek

43 Kalóriát
2 g Szénhidrátokat
2 g Zsír
4 g Fehérje

Munkamenet

1.

A hozzávalók előkészítése

Mossa meg az uborkát és a paradicsomot. A garnélarákokat törölje szárazra, és vágja be egyszer középen. A paradicsomokat méretüktől függően vágja félbe. Távolítsa el a spárga fás végeit, és vágja kb. 2 cm hosszú darabokra. Egy lábasban forralja fel a vizet, és blansírozza a spárgadarabokat 2 percig.
Megjelölés készként
2.

Szúrja fel a nyársakat

Fűzze fel a paradicsomot, a garnélarákot és a spárgát felváltva a nyársakra. A nyársakat kenje meg növényi olajjal, és fűszerezze sóval, borssal.
Megjelölés készként
3.

Készítse elő a nyársakat

Akassza a nyársakat a forgóba, rögzítse a VitAir légsütőhöz, és 180°C-on 10 percig süsse.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként