drink leta 2022

A 2022-es év nyári italát keresi? Kiválasztottunk négy frissítő jelöltet

A nyári estéken a teraszon vagy a kertben történő összejövetelen, a barátainak rendezett bulin vagy egy grillpartin szinte kötelező egy finom és frissítő ital. 2022 nyarán az általunk kiválasztott négy az italrepertoárját eredeti módon fogja gazdagítani.

Ezek a frissítő italok könnyedén elkészíthetők, amelyek egy fárasztó nap után vagy a barátainak összehozott bulin igazi jutalomnak számítanak. Valódi ízélmények és a társaság összetétele szempontjából univerzálisak. Egészségükre!

summer sale 2022

Ausztrál Spritz

A klasszikus Aperol Spritz egy olyan ikonná vált, amelyet szinte már automatikusan rendelünk. Idén egy olyan változata lépett a porondra, amely az ausztrál jelzőt kapta. Ugyanolyan frissítő, de egy kicsit jobban „üt”, és a népszerű gin kedvelőinek is elnyeri a tetszését.

ital Ausztrál Spritz

Egy italadaghoz szüksége lesz:

20 ml dry ginre
20 ml fehér vermutra
30 ml proseccóra
60 ml szódára
2 lime gerezdre
néhány mentalevélre vagy rozmaringágra

Elkészítés:

Egy nagy borospohárban keverje össze a gint, a vermutot, a proseccót és a szódavizet. Óvatosan keverje össze. Az Eiszeit Crush jégkocka készítőn válassza ki a nagy jégkocka készítésének a lehetőségét, és tegye a pohárba. Óvatosan nyomja össze a lime gerezdet, hogy egy kis levet engedjen, és tegye a pohárba. Díszítse a mentával vagy a rozmaringgal.

Könnyű Margarita

Az ikonikus mexikói Margarita egyszerűsített változata, amely egy nyári parti tökéletes welcome drinkje. Még a grillezéshez is tökéletes. Felfrissít, és a lime-lé és az alkohol kombinációja beindítja az emésztést.

Ital Könnyű Margarita

Egy italadaghoz szüksége lesz:

50 ml fehér tequilára
15 ml agávé szirupra
30 ml friss lime-lére

Elkészítés:

Tegye az összes hozzávalót egy koktél shakerbe vagy egy szorosan záródó edénybe. Töltse meg az Eiszeit Crush által készített zúzott jéggel. Rázza erőteljesen össze, majd öntse egy alacsony és széles pohárba. Díszítse lime gerezdekkel.

Érdekelheti: Élvezze otthoni irodáját a Klarstein segítségével

Limonádé vodkával

Egyszerű, frissítő és örökzöld. A hagyományos limonádé egy adag jó vodkával garantáltan elbűvöli a vendégeit a nyár folyamán. Vagy saját magát egy forró estén. Előnye, hogy ha a nyári partin gyerekek is vannak, nem kell valami extra dolgot kitalálnia számukra. Csak hagyja ki a vodkát.

Ital Limonádé vodkával

Egy italadaghoz szüksége lesz:

50 ml vodkára
30 ml friss citromlére
150 ml jéghideg vízre
1 tk. cukorra

Elkészítés:

Egy koktél shakerben vagy egy jól záródó edényben keverje össze a vodkát, a vizet, a cukrot és a citromlevet. Az Eiszeit Crush gondoskodik a jéghideg vízről. A jégkockatartóból kanalazzon jégkockákat egy pohárba, és öntse rá a bekevert limonádét. Díszítse citromszeletekkel.

Rum Runner

Ez a hagyományos trópusi ital az amerikai szesztilalom idején vált népszerűvé. Tobzódik a nyár ízeiben, felfrissít, és a világ bármely pontjára elhozza a Karib-szigetek igazi hangulatát. Még az Ön kertjébe vagy a teraszára is. Ha Ön a rumalapú koktélok kedvelője, ez biztosan nem hiányozhat a repertoárjából.

Ital Rum Runner

Egy italadaghoz szüksége lesz:

30 ml fehér rumra
30 ml barna rumra
30 ml banán likőrre
30 ml narancs likőrre
45 ml ananászlére
15 ml lime-lére
néhány csepp Grenadine szirupra
egy szelet ananászra narancsgerezdre

Elkészítés:

Töltsön jégkockákat egy pohárba, és hagyja a poharat rendesen lehűlni. Kanalazzon jeget az Eiszeit Crush-ból egy shakerbe vagy egy jól záródó edénybe, és adja hozzá az összes hozzávalót. Jól keverje össze. Öntse ki a jeget a pohárból, majd ismét töltse fel jégkockákkal, töltse fel a kevert koktéllal, és díszítse ananásszal és naranccsal.