Élvezze otthoni irodáját a Klarstein segítségével

Az utóbbi időben a home office luxusa úgyszólván mindennapos rutinná vált. Néha ténylegesen szükséges az otthoni munkavégzés, de hosszú távon nem hatékony megoldás. A társadalmi elszigeteltség, más családtagok jelenléte és sok más zavaró tényező nem kedvez a munkamorálnak és a buzgalomnak. De hogyan lehet a lehető legkellemesebbé és leghatékonyabbá tenni a munkát otthon?

Koffein, a mindennapok hőse

Hiányzik a céges kávéfőző  és az erős eszpresszó illata? Ne ess kétségbe, otthon is élvezheted a minőségi kávét. Például az  Arabica Comfort eszpresszógéppel. Nincs is jobb,  mint egy jó adag koffein, ha koncentrálnod kell vagy csak felfrissülnél. Ezzel  a géppel megoldható.

Ha pedig az eszpresszón kívül valami mást is szeretnél fogyasztani, a cappuccino vagy a latte opciót is imádni fogod. Számíthat a kávé finom ízére prémium minőségű tejhabbal kombinálva.

Vigyél be megfelelő mennyiségű folyadékot

A megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen az emberi test és az agy helyes működéséhez. Így segít abban is, hogy eléggé koncentrált és aktív maradj. Ezért ne feledkezz meg a folyadékbevitelről. Például a kancsók nagyszerű segítőtársak a megterhelő munka során.

A Glaswerk Sile kiváló választás, akár 1,6 literes térfogatot biztosít. Választhatsz azonban egy kisebb, egyliteres változatot is. Az egyedülálló gyümölcsnyársnak köszönhetően finom házi limonádét is készíthetsz.

A friss levegő elengedhetetlen

Ahhoz, hogy teljes mértékben koncentrálni tudj, az agyadnak elegendő oxigénhez kell jutnia. Az ideális levegőt különböző segítőkkel támogathatod. Nagyon párás levegő esetén segíthetnek az olyan párátlanítók, mint a DryFy vagy a Drybest. Ezzel szemben a Monaco vagy a VapoAir Opal párásító a száraz levegőt tökéletesen párásítja. Ha meg kell tisztítania a levegőt a portól vagy a szagoktól, válassza a Vita Pure vagy a Tramontana légtisztítókat.

A megfelelő pihenés és kikapcsolódás szintén fontos. Ha stresszes és feszült vagy, tedd kellemesebbé a levegőt diffúzorként is működő párásítókkal. A megfelelő illóolajok hozzáadása nemcsak a mentális állapoton, hanem a munkateljesítményen is javít.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!