Élvezze otthoni irodáját a Klarstein segítségével

Az utóbbi időben a home office luxusa úgyszólván mindennapos rutinná vált. Néha ténylegesen szükséges az otthoni munkavégzés, de hosszú távon nem hatékony megoldás. A társadalmi elszigeteltség, más családtagok jelenléte és sok más zavaró tényező nem kedvez a munkamorálnak és a buzgalomnak. De hogyan lehet a lehető legkellemesebbé és leghatékonyabbá tenni a munkát otthon?

Koffein, a mindennapok hőse

Hiányzik a céges kávéfőző  és az erős eszpresszó illata? Ne ess kétségbe, otthon is élvezheted a minőségi kávét. Például az  Arabica Comfort eszpresszógéppel. Nincs is jobb,  mint egy jó adag koffein, ha koncentrálnod kell vagy csak felfrissülnél. Ezzel  a géppel megoldható.

Ha pedig az eszpresszón kívül valami mást is szeretnél fogyasztani, a cappuccino vagy a latte opciót is imádni fogod. Számíthat a kávé finom ízére prémium minőségű tejhabbal kombinálva.

Vigyél be megfelelő mennyiségű folyadékot

A megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen az emberi test és az agy helyes működéséhez. Így segít abban is, hogy eléggé koncentrált és aktív maradj. Ezért ne feledkezz meg a folyadékbevitelről. Például a kancsók nagyszerű segítőtársak a megterhelő munka során.

A Glaswerk Sile kiváló választás, akár 1,6 literes térfogatot biztosít. Választhatsz azonban egy kisebb, egyliteres változatot is. Az egyedülálló gyümölcsnyársnak köszönhetően finom házi limonádét is készíthetsz.

A friss levegő elengedhetetlen

Ahhoz, hogy teljes mértékben koncentrálni tudj, az agyadnak elegendő oxigénhez kell jutnia. Az ideális levegőt különböző segítőkkel támogathatod. Nagyon párás levegő esetén segíthetnek az olyan párátlanítók, mint a DryFy vagy a Drybest. Ezzel szemben a Monaco vagy a VapoAir Opal párásító a száraz levegőt tökéletesen párásítja. Ha meg kell tisztítania a levegőt a portól vagy a szagoktól, válassza a Vita Pure vagy a Tramontana légtisztítókat.

A megfelelő pihenés és kikapcsolódás szintén fontos. Ha stresszes és feszült vagy, tedd kellemesebbé a levegőt diffúzorként is működő párásítókkal. A megfelelő illóolajok hozzáadása nemcsak a mentális állapoton, hanem a munkateljesítményen is javít.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?