Szervezze meg a nyár legjobb partiját a Klarstein

Az ételek illata, az italok legjobbjai és még annál is jobb hangulat. Eljött a baráti összejövetelek nyári szezonja. Szereti, ha Ön a házigazda? Akkor van néhány tippünk, hogy az Ön nyári partija a környéken a legjobb legyen. Akár egy ház tágas terasza, vagy egy lakás hangulatos erkélye áll a rendelkezésére, a képzeletének határok nem szabhatók.

Minden összekeverve az ízletes vendégváró csemegékhez

Egy jó bulin a vendégváró falatok közül nem hiányozhatnak sem az édes, sem a sós ételremekek. Gyorsan és könnyedén készítheti el a különféle süteményeket, töltött táskákat vagy kenőkrémeket a Bella Mini keverő robotgéppel. Ez a kompakt segítő nem foglal sok helyet a konyhapulton, ami mindig jól jön az előkészületek során. A négyliteres keverőtáljában mégis elegendő finomságot készíthet el az összes éhes barátjának.

Merítsen ihletet receptjeinkből a gyors és egyszerű harapnivalókhoz!

Profiként hűtse be a bort

Minden kész a vendégek számára? Hűtse be a bort! De csak óvatosan, a hagyományos hűtőben nem lenne az igazi. A tökéletes házigazda valódi ismérve, ha a bort egy erre a célra szolgáló borhűtőben hűti. És hogy mi a döntő különbség? A hőmérséklet, amelyen a fehér, a rozé vagy a vörösbor a legízletesebb, teljesen eltérnek egymástól. A Reserva 12 Uno borhűtő minden bort a megfelelő hőmérsékletre hűt 11 és 18 °C között. És akár 12 palack is elfér benne!

Tipp: A könnyű fehérborokat 5 °C – 10 °C, az édes fehérborokat 10 °C – 13 °C hőmérsékleten szolgálják fel. A rozé borok ideális hőmérséklete 8 °C – 11 °C. A könnyű vörösborok 14 °C – 16 °C-on, a testes vörösborok 17 °C – 19 °C-on élvezhetők a legjobban.

Jeges frissítő pohárban

Ha bővíteni szeretné az itallapját, a kevert italok kiváló választásnak bizonyulnak. Alkoholos és alkoholmentes változatban is bekeverheti őket, frissítők és már csak ránézésre is csábítók. Ahhoz, hogy minden ital igazi élvezet legyen az ízlelőbimbók számára, ne feledkezzen meg a jégről. Jégkockákkal folyamatosan el fogja Önt látni az Eiszeit Crush jégkockakészítő gép. Zúzott jég előállításával is megbirkózik, ami ideális a prosecco italokhoz és a tejes turmixokhoz.

a fagylalt minden buli kötelező kelléke

Érdekelheti: A 2022-es év nyári italát keresi? Kiválasztottunk négy frissítő jelöltet

Kér egy csapoltat? Tessék parancsolni!

A bor behűtve, az italok felszolgálva… kér valaki egy pohár sört? A frissen csapolt és hűtött sör a házibuliban többé már nem csak egy álom. Már csak a kedvenc sörös hordója és a Beerkules sörcsap hiányzik hozzá. Ez a praktikus segítő mindössze 4 óra alatt hűti le az egész hordót a kívánt hőmérsékletre. Ezután már csak stílusosan, egyből a korsóba kell csapolni az aranyszínű nedűt.

Iszik egy sört egy buliban? tisztán!

Az eredeti limonádék felfrissítik Önt és az egész társaságot

Még az alkoholmentes italválaszték is lehet fantáziadús. Ne ragadjon le a hagyományos limonádénál. A rebarbarás-epres, a levendulás, a nektarinos és sok egyéb ízesítésű limonádéval színpompásan felélénkíti a nyári bulikat. Pillanatok alatt elkészülnek, és már fel is szolgálhatja a stílusos üvegkarafában és az asztalon megakadnak rajta a tekintetek. Egyébként ez az elegáns karafa nem csak egy dizájner kiegészítő. Hidegnek és melegnek egyaránt ellenáll, a masszív bambuszfedél pedig megelőzi az italok kifolyását.

Merítsen ihletet tippjeinkből az eredeti limonádékhoz!

Éljen a közös grillezés – mindenki az asztalhoz!

Itt az ideje egy grillezett vacsorának! Ráadásul nem kell vele annyit foglalkoznia, nem kell állnia a grillrács mellett és nem szükséges, hogy kerttulajdonos legyen. Hogy miképpen? A válasz a raclette grill – nagyszerű ötlet amint a kisebb, úgy a nagyobb partikhoz is. A grillezéshez már csak egy asztalra, alapanyagokra és egy jó baráti társaságra van szüksége. A Chateaubriand Nuovo Raclette grill nyolc serpenyőből és két szintből áll, így mindenki pontosan azt grillezhet, amihez éppen kedve van – burgonyát, sajtot, zöldséget vagy húst. A vacsora egy újabb szórakoztató tevékenységgé válik, amely biztosan hosszú időre emlékezetessé teszi vendégei számára a partit.

Egy rakéta grillezés egyedülálló élmény
Tudta, hogy a raclette grill a svájci raclette sajtról kapta a nevét? Ez egy svájci tehéntejből készült félkemény, sós sajt. Azért olyan különleges, mert meg is grillezheti – igen kedvelt burgonyával együtt grillezni.  A sajt a legtöbb nagy áruházláncban kapható.
Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!