mobilná klimatizácia

A mobilklímával nem kell kompromisszumot kötnie

A mobil légkondicionáló pótolhatatlan előnyt kínál – egyszerűen helyezze el oda, ahol szüksége van rá. Ugyanakkor nem fog szégyellni teljesítményét. Mire kell figyelni a választásnál?

summer sale 2022

A mobil klíma teljesítménye

A mobil klíma teljesítményének nagyon fontos szerepe van. Ha alacsony teljesítményű klímát választott, előfordulhat, hogy a lakás nem hűl le olyan gyorsan, mint ahogyan azt elvárná. A kiválasztás során vegye figyelembe a helyiséget, amelyben a mobil klímaberendezést kívánja elhelyezni. Ez alapján válassza ki a megfelelő teljesítményű mobil klímát. Az energiafogyasztás összefügg a teljesítménnyel is. Válasszon A jelölésű, vagy akár egészen A +++ jelöléssel rendelkező mobil klímát.

A mobil klíma zajszintje

A légkondicionálás zaja nem jelenthet problémát, ha távirányítós intelligens klímát használ, például a Metrobreeze New York, és hűt, amikor nincs otthon. Ha ez nem így van, válasszon egy mobil klímát, amelynek zajszintje körülbelül 60 dB, ami egy normál beszélgetés hangereje.

Mobil klíma

A mobil klíma a kezelőszervek széles választékát kínálja

Az intelligens technológiák egy modern trend a háztartások világában. Ez a trend a légkondicionálást sem kerülte meg. Csak csatlakoztassa a mobilklímát mobiltelefonjához, és állítsa be a hűtést. Az intelligens mobil klímavezérlés mindenképpen előnyt jelent a vezérlőpanellel vagy a távirányítóval szemben.

Mobil klíma tömítés

A mobil légkondicionáló berendezés a meleg levegőt egy cső segítségével a nyitott ablakon keresztül szívja ki. Az ablaktömítés tehát fontos kiegészítője a készüléknek. Ha az ablak nincs megfelelően szigetelve, túl sok meleg levegő áramolhat vissza a szobába.

Mobil klíma, mint dizájn kiegészítő?

Mobil klíma

A mobil klíma olyan otthoni készülék, amely ugyanúgy vonzza a figyelmet, mint egy tévé, hűtőszekrény vagy kávéfőző. Ezért érdemes odafigyelni a designra. Válasszon modern mobil klímát a Klarstein széles választékából. Például színes  Metrobreeze New York mobil klímát, amely kiemeli és feldobja a belső teret. Vagy egy olyan kevésbé feltűnő mobil klímát szürke, fekete vagy fehér színben, mint például a Metrobreeze Rom Smart.

A mobil klíma további funkciói

  • párásítás, megfelelő, ha száraz a levegő a szobában,
  • a levegő párátlanítása, nedves falú lakásokba, megakadályozza a penész kialakulását,
  • görgők a könnyebb mozgatáshoz.