A párásító vagy a léghűtő kellemesebbé teszi a nyári napokat

Nem minden szól csupán a szép bútorokról vagy a kreatívan harmonizáló dekorációról. Ha az életterét maximálisan ki szeretné élvezni, akkor ehhez a kellemes hőmérséklet és az ideális páratartalom megteremtése is hozzá tartozik. Ez viszont az olyan praktikus készülékek nélkül, mint a párásító vagy léghűtő nem megoldható. De melyik készüléket érdemes beszerezni?

summer sale 2022

Miért éppen a párásító?

A válasz nagyon egyszerű. A túl száraz levegő nagymértékben hordozza a port, a különböző káros részecskéket és a szennyeződéseket. Ez pedig nem kedvez sem a kényelmének, sem az egészséges légzésnek. Pláne, ha allergiás vagy légzőszervi problémái vannak. Ebben az esetben a párásító a legészszerűbb döntés, amit hozhat. Egy másik kiemelkedő előnye, hogy a bútorokat is segít fényesen és tisztán tartani. Így a véget nem érő takarítástól is megkímélik Önt.

Kiváló választás lehet például a VapoAir párásító. Ez az ultrahangos párásító óránként akár 350 ml vizet is szétpermetez. A kívánt páratartalom elérésekor készenléti üzemmódba kapcsol. További nagy előnye az 5,5 literes tartály, amely lehetővé teszi, hogy a készülék több órán keresztül önállóan működjön. A beépített szűrő segítségével még a vizet is tisztítja és lágyítja. További plusz a beépített diffúzor. Amellett, hogy otthonában ideális lesz a páratartalom, élvezheti a kellemes illatot is.

Mikor érdemes a léghűtőt igénybe venni?

A léghűtők szintén a víz elvén működnek. Ezek azonban már nem permetezik szét a vizet a helyiségben. Csak lehűtik a levegőt, amely aztán a helyiségbe beáramlik. A léghűtő ideális választás a forró nyári napokon. A szobában kellemes hőmérsékletet teremt.

A Polar Tower Smart dizájnja és az intelligens alkalmazása biztosan lenyűgözi Önt. Az okostelefonján található alkalmazással könnyedén be- és kikapcsolhatja, illetve beállíthatja. Háromféle üzemmódban működik – normál, a jellemzően csendes éjszakai és a természetes üzemmód. A természetes üzemmód olyan emberek számára alkalmas, akik kényesek a hagyományos légkondicionálásra. Ez azért van, mert a természetes szellő fújását utánozza, így nem kell aggódnia, hogy esetleg megbetegszik. A modell fekete vagy fehér színű, karcsú dizájnja az Ön otthonában is megtalálja a helyét.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!