A párásító vagy a léghűtő kellemesebbé teszi a nyári napokat

Nem minden szól csupán a szép bútorokról vagy a kreatívan harmonizáló dekorációról. Ha az életterét maximálisan ki szeretné élvezni, akkor ehhez a kellemes hőmérséklet és az ideális páratartalom megteremtése is hozzá tartozik. Ez viszont az olyan praktikus készülékek nélkül, mint a párásító vagy léghűtő nem megoldható. De melyik készüléket érdemes beszerezni?

summer sale 2022

Miért éppen a párásító?

A válasz nagyon egyszerű. A túl száraz levegő nagymértékben hordozza a port, a különböző káros részecskéket és a szennyeződéseket. Ez pedig nem kedvez sem a kényelmének, sem az egészséges légzésnek. Pláne, ha allergiás vagy légzőszervi problémái vannak. Ebben az esetben a párásító a legészszerűbb döntés, amit hozhat. Egy másik kiemelkedő előnye, hogy a bútorokat is segít fényesen és tisztán tartani. Így a véget nem érő takarítástól is megkímélik Önt.

Kiváló választás lehet például a VapoAir párásító. Ez az ultrahangos párásító óránként akár 350 ml vizet is szétpermetez. A kívánt páratartalom elérésekor készenléti üzemmódba kapcsol. További nagy előnye az 5,5 literes tartály, amely lehetővé teszi, hogy a készülék több órán keresztül önállóan működjön. A beépített szűrő segítségével még a vizet is tisztítja és lágyítja. További plusz a beépített diffúzor. Amellett, hogy otthonában ideális lesz a páratartalom, élvezheti a kellemes illatot is.

Mikor érdemes a léghűtőt igénybe venni?

A léghűtők szintén a víz elvén működnek. Ezek azonban már nem permetezik szét a vizet a helyiségben. Csak lehűtik a levegőt, amely aztán a helyiségbe beáramlik. A léghűtő ideális választás a forró nyári napokon. A szobában kellemes hőmérsékletet teremt.

A Polar Tower Smart dizájnja és az intelligens alkalmazása biztosan lenyűgözi Önt. Az okostelefonján található alkalmazással könnyedén be- és kikapcsolhatja, illetve beállíthatja. Háromféle üzemmódban működik – normál, a jellemzően csendes éjszakai és a természetes üzemmód. A természetes üzemmód olyan emberek számára alkalmas, akik kényesek a hagyományos légkondicionálásra. Ez azért van, mert a természetes szellő fújását utánozza, így nem kell aggódnia, hogy esetleg megbetegszik. A modell fekete vagy fehér színű, karcsú dizájnja az Ön otthonában is megtalálja a helyét.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?