zdroj:shutterstock.com

Mobil vagy helyhez kötött klímaberendezés: mit válasszunk?

Számos modell van a piacon, de a legnagyobb különbség a konstrukcióban és a telepítési módban rejlik. Így választhat a hagyományos helyhez kötött vagy a mobil klímaberendezések között. Neked melyik lenne megfelelő? Segítünk a választásban.

summer sale 2022

Hagyományos klímaberendezések

A hagyományos klímaberendezéseket a falra szerelik. A telepítés szempontjából valamivel igényesebb megoldást jelentenek. Mindazonáltal nagy teljesítmény, valamint nagyszerű hűtés vagy fűtés jellemző rájuk.

Kiválaszthatja például a Windwaker Pro 12 split modellt. Ezzel a modellel pontosan az Ön egyéni igényeihez igazíthatja a lakóterét és az összes követelményének tökéletesen megfelel. Öt üzemmódja van. Automatikus a szokványos használat során, hűtés vagy ventilátor a magas hőmérsékletnél, fűtés az alacsony hőmérséklet esetén, sőt szárítás, ha magas a páratartalom.

A hőmérséklet 16 és 30 fok között beállítható, és kényelmesen vezérelhető az ágyból vagy a kanapéról a távirányítóval. Alacsony fogyasztása szintén óriási előny. Nemcsak költséghatékony, hanem környezetbarát is, és az energiaosztálya A++ besorolású.

Mobil klímaberendezések

A kisebb változatok könnyebben összeszerelhetők és hordozhatók. Ezek a tulajdonságok a háztartásokban is népszerűvé tették őket. Így bárhová áthelyezheti őket, ahol szüksége van rájuk. Számos modell van a piacon, amelyek elsősorban a teljesítményben különböznek egymástól. Természetesen nagyobb helyiségekben a nagyobb teljesítményt fogja használni, míg kisebb helyiségekben egy gyengébb modell is elegendő lesz.

Minden hőmérsékleti követelményhez megfelelő választási lehetőség például a Metrobreeze New York 12k mobil klímaberendezés. Az okostelefonjával kényelmesen vezérelhető, valamint számos szín- és teljesítményváltozatban kapható. A hőmérséklet 17 és 30 fok között beállítható, és automatikus kikapcsolási funkciója is van. Rendkívül hatékonyan, csendesen, és, ami a legfontosabb, takarékosan működik.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!