zdroj:shutterstock.com

Mobil vagy helyhez kötött klímaberendezés: mit válasszunk?

Számos modell van a piacon, de a legnagyobb különbség a konstrukcióban és a telepítési módban rejlik. Így választhat a hagyományos helyhez kötött vagy a mobil klímaberendezések között. Neked melyik lenne megfelelő? Segítünk a választásban.

summer sale 2022

Hagyományos klímaberendezések

A hagyományos klímaberendezéseket a falra szerelik. A telepítés szempontjából valamivel igényesebb megoldást jelentenek. Mindazonáltal nagy teljesítmény, valamint nagyszerű hűtés vagy fűtés jellemző rájuk.

Kiválaszthatja például a Windwaker Pro 12 split modellt. Ezzel a modellel pontosan az Ön egyéni igényeihez igazíthatja a lakóterét és az összes követelményének tökéletesen megfelel. Öt üzemmódja van. Automatikus a szokványos használat során, hűtés vagy ventilátor a magas hőmérsékletnél, fűtés az alacsony hőmérséklet esetén, sőt szárítás, ha magas a páratartalom.

A hőmérséklet 16 és 30 fok között beállítható, és kényelmesen vezérelhető az ágyból vagy a kanapéról a távirányítóval. Alacsony fogyasztása szintén óriási előny. Nemcsak költséghatékony, hanem környezetbarát is, és az energiaosztálya A++ besorolású.

Mobil klímaberendezések

A kisebb változatok könnyebben összeszerelhetők és hordozhatók. Ezek a tulajdonságok a háztartásokban is népszerűvé tették őket. Így bárhová áthelyezheti őket, ahol szüksége van rájuk. Számos modell van a piacon, amelyek elsősorban a teljesítményben különböznek egymástól. Természetesen nagyobb helyiségekben a nagyobb teljesítményt fogja használni, míg kisebb helyiségekben egy gyengébb modell is elegendő lesz.

Minden hőmérsékleti követelményhez megfelelő választási lehetőség például a Metrobreeze New York 12k mobil klímaberendezés. Az okostelefonjával kényelmesen vezérelhető, valamint számos szín- és teljesítményváltozatban kapható. A hőmérséklet 17 és 30 fok között beállítható, és automatikus kikapcsolási funkciója is van. Rendkívül hatékonyan, csendesen, és, ami a legfontosabb, takarékosan működik.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?