passionata 15 kávovar

A Passionata 15 minden típusú kávét szenvedélyesen elkészít

A kávékészítés az utóbbi években valóságos jelenséggé vált. Az otthon főzött kávéktól kezdve a különböző filtereken, a világ különféle kávébabjain és a specialty kávékon át egészen a kávés koktélokig jutottunk el. A saját kávénk élvezete a maga nemében egy rituálé. Még mindig nem döntötte el, hogy a legjobbat otthon készítse el? Velünk ezt is megteheti. És hogy miképpen?

Summer Sale 2022

A jó hír az, hogy a kezdéshez nincs szüksége az egész konyháját elfoglaló berendezésre. Egy kompakt kávéfőző, amely nem foglal sok helyet az otthonában abszolút elegendő, amely szinte bármilyen kávéval megbirkózik, amilyet csak óhajt. Pontosan ilyen a Passionata 15 eszpresszógép.

Őrölt kávé vagy praktikus kapszulák? Mindkettő

Ha nem adja alább a frissen őrölt, illatozó kávébaboknál, de lehet akár az egyszerű kávékapszulák kedvelője is, a Passionata 15 eszpresszógép mindkét óhajnak eleget tesz. A rozsdamentes acélkar lehetővé teszi, hogy őrölt kávét, eszpresszóport és kávékapszulát is használhasson.

De milyen őrölt kávét válasszunk? A kávét leggyakrabban Arabicára és Robustára osztják fel. Az arabica finomabb, és inkább a gyümölcsös ízjegy jellemzi. A robusta viszont az erősebb és keserűbb kávé kedvelői körében népszerű.

A kávébabokat ledaráltathatja akár egy kávézóban is, vagy otthon is, ha van kávédarálója. A már megőrölt kávét is megvásárolhatja, de az összes kávészakértő egyetért abban, miszerint a kávébabokat a legjobb a főzés előtt megőrölni. A darálás mértéke is fontos. Minél finomabbra őröljük a kávébabokat, annál keserűbb lesz a kávé.

Hogyan készítsük el az ízletes kapucsínót?

Miután kiválasztotta a kávéfajtát, máris elkészítheti a kedvenc italát! A finom délutáni kapucsínóját soha ki nem hagyná? A Klarstein kávéfőzőgépével villámgyorsan elkészítheti. A kávéfőzőgép gőzfúvókájával gyerekjáték a forró tejet felhabosítani. Erre ideális zsíros (vagy növényi alapú) tejet használni, amelyet egy rozsdamentes acél kancsóba tölt, majd felhabosítja.

Az ilyen módon felhabosított tejet öntse a már elkészített eszpresszócsészébe, és már kóstolhatja is az illatos kapucsínóját.

Érdekelheti: Szervezze meg a nyár legjobb partiját a Klarstein

A jó minőségű eszpresszó egyébként számos kávékülönlegesség alapja. Próbálja ki például az  espresso tonic-ot, amely a nyári időszakban lehűti Önt, viszont megadja a kellő energialöketet!

A nagyteljesítményű kávéfőző egyszerre akár két kávét is készít

A Passionata 15 kávéfőzőgép 1470 wattos teljesítménnyel és 15 bar nyomással dicsekedhet, hogy Ön  maximálisan élvezhesse kávéja teljes ízét és aromáját. És a sajátján kívül a barátainak is készíthet kávét. Mert a kávéfőző egyszerre két kávét is el tud készíteni.

Hogy a kávé ne hűljön ki, helyezze a kávéfőző forró felső felületére. Ezen egyrészt a csészéket is felmelegítheti, másrészt helyet takarít meg a konyhapulton.

A Passionata 15 kávéfőző, valamint több száz egyéb termék most akciós áron megtalálható Nyári Akciónkban.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?