passionata 15 kávovar

A Passionata 15 minden típusú kávét szenvedélyesen elkészít

A kávékészítés az utóbbi években valóságos jelenséggé vált. Az otthon főzött kávéktól kezdve a különböző filtereken, a világ különféle kávébabjain és a specialty kávékon át egészen a kávés koktélokig jutottunk el. A saját kávénk élvezete a maga nemében egy rituálé. Még mindig nem döntötte el, hogy a legjobbat otthon készítse el? Velünk ezt is megteheti. És hogy miképpen?

Summer Sale 2022

A jó hír az, hogy a kezdéshez nincs szüksége az egész konyháját elfoglaló berendezésre. Egy kompakt kávéfőző, amely nem foglal sok helyet az otthonában abszolút elegendő, amely szinte bármilyen kávéval megbirkózik, amilyet csak óhajt. Pontosan ilyen a Passionata 15 eszpresszógép.

Őrölt kávé vagy praktikus kapszulák? Mindkettő

Ha nem adja alább a frissen őrölt, illatozó kávébaboknál, de lehet akár az egyszerű kávékapszulák kedvelője is, a Passionata 15 eszpresszógép mindkét óhajnak eleget tesz. A rozsdamentes acélkar lehetővé teszi, hogy őrölt kávét, eszpresszóport és kávékapszulát is használhasson.

De milyen őrölt kávét válasszunk? A kávét leggyakrabban Arabicára és Robustára osztják fel. Az arabica finomabb, és inkább a gyümölcsös ízjegy jellemzi. A robusta viszont az erősebb és keserűbb kávé kedvelői körében népszerű.

A kávébabokat ledaráltathatja akár egy kávézóban is, vagy otthon is, ha van kávédarálója. A már megőrölt kávét is megvásárolhatja, de az összes kávészakértő egyetért abban, miszerint a kávébabokat a legjobb a főzés előtt megőrölni. A darálás mértéke is fontos. Minél finomabbra őröljük a kávébabokat, annál keserűbb lesz a kávé.

Hogyan készítsük el az ízletes kapucsínót?

Miután kiválasztotta a kávéfajtát, máris elkészítheti a kedvenc italát! A finom délutáni kapucsínóját soha ki nem hagyná? A Klarstein kávéfőzőgépével villámgyorsan elkészítheti. A kávéfőzőgép gőzfúvókájával gyerekjáték a forró tejet felhabosítani. Erre ideális zsíros (vagy növényi alapú) tejet használni, amelyet egy rozsdamentes acél kancsóba tölt, majd felhabosítja.

Az ilyen módon felhabosított tejet öntse a már elkészített eszpresszócsészébe, és már kóstolhatja is az illatos kapucsínóját.

Érdekelheti: Szervezze meg a nyár legjobb partiját a Klarstein

A jó minőségű eszpresszó egyébként számos kávékülönlegesség alapja. Próbálja ki például az  espresso tonic-ot, amely a nyári időszakban lehűti Önt, viszont megadja a kellő energialöketet!

A nagyteljesítményű kávéfőző egyszerre akár két kávét is készít

A Passionata 15 kávéfőzőgép 1470 wattos teljesítménnyel és 15 bar nyomással dicsekedhet, hogy Ön  maximálisan élvezhesse kávéja teljes ízét és aromáját. És a sajátján kívül a barátainak is készíthet kávét. Mert a kávéfőző egyszerre két kávét is el tud készíteni.

Hogy a kávé ne hűljön ki, helyezze a kávéfőző forró felső felületére. Ezen egyrészt a csészéket is felmelegítheti, másrészt helyet takarít meg a konyhapulton.

A Passionata 15 kávéfőző, valamint több száz egyéb termék most akciós áron megtalálható Nyári Akciónkban.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!