teplovzdusna friteza

A forrólevegős fritőz egy olyan kreatív segítő, amely az egészséget is támogatja + recepteket

Hajlik az egészségesebb táplálkozás felé, viszont a kedvenc konyhai segítője a fritőz? Erre is van megoldásunk. A több liternyi forró olajban történő sütés ideje lejárt, próbálja ki a levegőt. A forrólevegős fritőz csodákra képes, és a benne készült ínyenc falatok jelentősen kevésbé fognak az egészségének ártani.

Summer Sale 2022

A forrólevegős fritőzben a sütés a forró levegővel történik, ami egy fűtőelemként működik. A levegő pedig a ventilátor segítségével folyamatosan az elkészítendő étel körül áramlik. Ilyen módon szinte bármit elkészíthet. Tehát nemcsak a rántott szelet-típusú klasszikusokat, hanem mondjuk pattogatott kukoricát is.

De hogy az eredeti ízjegy megmaradjon, mindig használjon legalább egy kiskanálnyi olajat, ami ebben az esetben egyfajta ízhordozóként működik, és még az egészséges táplálkozás legnagyobb szószólói sem ódzkodnak tőle. Az olajban ugyanis egészséges zsírok is vannak, és a megfelelően kis mennyiség egyáltalán nem okozhat gondot.

Az olaj literszámra már a múlté, használja helyette a levegőt

Az egészségesebb ételek elkészítésén felül még rengeteg egyéb előnnyel is szolgál. A több liter forró olaj használata veszélyes, költséges, és az olaj összeéget bármilyen belekerülő morzsát, aminek mindig valamilyen utóíz az eredménye. Végül, de nem utolsósorban a felhasznált olaj kezelése is gondot okoz, amit ugyebár nem lehet csak úgy kiönteni. Gondoskodni kell a leadásáról egy speciálisan erre kialakított gyűjtőhelyen, ami szintén plusz munkát jelent.

A forrólevegős fritőz egy nagyon sokoldalú készülék. Például a minisütő stílusú AeroVital Cube a 13 előre beállított programon kívül még a csirkeszárnyak, a hasábburgonya, a pizza vagy a pattogatott kukorica sütését is megoldja, ezenfelül süteményeket süt, kiolvaszt, melegen tartja az ételt, ráadásul még élelmiszereket is aszalhat benne.

A forrólevegős fritőz sokkal többet tud a rántott húsnál

Az AeroVital Cube a dizájnja révén egyszerűen és gyorsan felváltja az eddig használt fritőzét. A konyha egyik látványossága lesz, egyrészt, hogy a panorámaablakán keresztül láthatja a készülő ételt, másrészt a nagyméretű érintésvezérelt digitális paneljének köszönhetően.

A tizenkét literes AeroVital Cube forrólevegős fritőz teljesítménye 1 600 watt, szóval aggodalomra semmi ok, hogy a vasárnapi ebéddel ne birkózna meg, akár több ember számára is, esetleg még ha vendégek is betoppannának.

Készítsen nyársat vagy egy ízletes steak-et

Futurisztikus. A leggyakrabban így jellemzik a forrólevegős VitAir Fryer fritőz dizájnját. Ez a formatervezett készülék az 50 és 230 fok közötti hőmérséklet-tartománnyal széleskörű felhasználási területre utal. Steak, pizza, nyárs sütési módokat kínál, sütni és grillezni is tud, és természetesen a rántott szeletet is elkészíti.

A speciális ételekhez elkészítéséhez hozzávehető például a sütőkosár, a forgó grillnyárs vagy az extra grillrács. Az akár egy órára is beállítható időzítő vagy az elkészítés végét jelző hang megkönnyíti az ételkészítést. A digitális vezérlőpanel pedig tökéletesen kiegészíti a forrólevegős VitAir Fryer fritőz dizájnjának az összhatását.

Ezekben a receptekben a főszerep a forrólevegős fritőzé

Ha már összefutott a szjában a nyál, de még hiányzik egy kis inspiráció valamilyen, a forrólevegős fritőzben készült kevésbé hagyományos ételt illetően, próbálja ki valamelyik receptünket. A hasábburgonya egy igazi ételklasszikus, de ha csak most kezdte el a forrólevegős fritőzt használni, akkor az ízek összehasonlításához ez az étel lesz a legideálisabb.

Vaj, cukor és pattogatott kukorica. Az élményszámba menő finomsághoz csak ezekre van szüksége, ami egy filmnézős este során kihagyhatatlan. Ha a sós változatot kedveli, hagyja ki a cukrot. Ez tényleg ilyen egyszerű.

A túrógombóccal vagy a quinoa-golyókkal az ételrepertoárja kimondottan gazdagodni fog. A forrólevegős fritőzben gyorsan elkészülnek, és az ízük mennyei. Arról nem is szólva, hogy sokkal egészségesebbek, mintha a hagyományos módon készítette volna el.

Az AeroVital Cube és a VitAir Fryer forrólevegős fritőzöket több száz egyéb termékkel együtt, most a Summer Sale során kedvezményes áron kínáljuk.