A ventilátorok áttekintése – melyiket válasszuk?

Ventilátort, mennyezeti ventilátort a nappalijába vagy irodai ventilátort keres az otthonába? És azt tudta, hogy vásárolhat hűtő ventilátort is, vagy éppen ellenkezőleg, olyat, amelyik csak fújja a levegőt? Segítünk eligazodni a különböző típusú ventilátorok között.

summer sale 2022

Kis helyiségekben a mennyezeti ventilátornak veszi hasznát

A ventilátoroknak két alaptípusa van – a mennyezeti ventilátor és az álló ventilátor. A mennyezeti ventilátor kevesebb helyet foglal el, és a helye állandó, így nem kell törődnie a mozgatásával. A mennyezeti ventilátor olyan kis helyiségekbe való, ahol egy álló ventilátor nem fér el, vagy nem lenne túl esztétikus. Kiválóan alkalmas fürdőszobai ventilátorként. Egy lámpás ventilátorral helyettesítheti a csillárt a nappaliban vagy a konyhában.

A Klarstein Bolero mennyezeti ventilátor lámpa az Ön helyiségét egyszerre szellőzteti és meg is világítja. A lámpatest csiszolt nikkelből, a lámpa pedig tejüvegből készült. A ventilátor propellerének színét a bútorai színével összehangolhatja. Dió, juhar, fehér és fekete színben érhető el.

Alkalmazással vezérelhető oszlop ventilátor

Az álló vagy oszlop ventilátor hordozható, és szó szerint bárhol elhelyezhető, ahol eléri a hálózati csatlakozást. Az oszlop ventilátor kompakt, a szoba sarkában is elfér.

A Klarstein kínálatában az intelligens Klarstein Icetower smart oszlop ventilátor is megtalálható, amelyet mobilalkalmazással vezérelhet. A mobiltelefonon beállíthatja a ventilátort arra az időpontra, amikor óhajtja, és a már lehűtött lakásba érkezik haza. Csendes, szokványos, természetes és éjszakai üzemmóddal rendelkezik.

Ventilátor vagy léghűtő

Számos léghűtőnek beépített ventilátor-funkciója is van. Hagyományos ventilátorként szolgálnak, emellett hűtenek, párásítanak, valamint a levegőt a portól és a szennyeződésektől is meg tudják tisztítani. A léghűtők mérete megegyezik az oszlop ventilátorokéval. Légáramlással hűtik a levegőt egy hidegvíz- és jégtartály segítségével. A léghűtő beindítása előtt a tartályt fel kell tölteni.

Mi alapján válasszunk ventilátort?

A ventilátor kiválasztásakor figyelje a légáramlást, és hogy mennyire zajos. Figyelembe kell venni annak a helyiségnek a méretét is, amelyben a ventilátort elhelyezi. Válasszon olyan ventilátort, amely egyszerre csendes, de elég erős a levegő fújásához.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!