A ventilátorok áttekintése – melyiket válasszuk?

Ventilátort, mennyezeti ventilátort a nappalijába vagy irodai ventilátort keres az otthonába? És azt tudta, hogy vásárolhat hűtő ventilátort is, vagy éppen ellenkezőleg, olyat, amelyik csak fújja a levegőt? Segítünk eligazodni a különböző típusú ventilátorok között.

summer sale 2022

Kis helyiségekben a mennyezeti ventilátornak veszi hasznát

A ventilátoroknak két alaptípusa van – a mennyezeti ventilátor és az álló ventilátor. A mennyezeti ventilátor kevesebb helyet foglal el, és a helye állandó, így nem kell törődnie a mozgatásával. A mennyezeti ventilátor olyan kis helyiségekbe való, ahol egy álló ventilátor nem fér el, vagy nem lenne túl esztétikus. Kiválóan alkalmas fürdőszobai ventilátorként. Egy lámpás ventilátorral helyettesítheti a csillárt a nappaliban vagy a konyhában.

A Klarstein Bolero mennyezeti ventilátor lámpa az Ön helyiségét egyszerre szellőzteti és meg is világítja. A lámpatest csiszolt nikkelből, a lámpa pedig tejüvegből készült. A ventilátor propellerének színét a bútorai színével összehangolhatja. Dió, juhar, fehér és fekete színben érhető el.

Alkalmazással vezérelhető oszlop ventilátor

Az álló vagy oszlop ventilátor hordozható, és szó szerint bárhol elhelyezhető, ahol eléri a hálózati csatlakozást. Az oszlop ventilátor kompakt, a szoba sarkában is elfér.

A Klarstein kínálatában az intelligens Klarstein Icetower smart oszlop ventilátor is megtalálható, amelyet mobilalkalmazással vezérelhet. A mobiltelefonon beállíthatja a ventilátort arra az időpontra, amikor óhajtja, és a már lehűtött lakásba érkezik haza. Csendes, szokványos, természetes és éjszakai üzemmóddal rendelkezik.

Ventilátor vagy léghűtő

Számos léghűtőnek beépített ventilátor-funkciója is van. Hagyományos ventilátorként szolgálnak, emellett hűtenek, párásítanak, valamint a levegőt a portól és a szennyeződésektől is meg tudják tisztítani. A léghűtők mérete megegyezik az oszlop ventilátorokéval. Légáramlással hűtik a levegőt egy hidegvíz- és jégtartály segítségével. A léghűtő beindítása előtt a tartályt fel kell tölteni.

Mi alapján válasszunk ventilátort?

A ventilátor kiválasztásakor figyelje a légáramlást, és hogy mennyire zajos. Figyelembe kell venni annak a helyiségnek a méretét is, amelyben a ventilátort elhelyezi. Válasszon olyan ventilátort, amely egyszerre csendes, de elég erős a levegő fújásához.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?