Még egy léghűtő is lehet intelligens

Nincs is jobb érzés, mint megkönnyebbülni a forróság után, és belélegezni a friss, hűvös levegőt. Az oxigénnel telített agy a siker, a munkakedv és a kreativitás alapja. Viszont a kellemes hőmérsékletet nemcsak a szellőztetés által keltett felesleges huzattal vagy a túlárazott klímaberendezésekkel érheti el. A legegyszerűbb módja annak, hogy a nyári napokon kellemesebbé tegye a bentlétet, ha beszerez egy léghűtőt.

summer sale 2022

Könnyen kezelhető, különféle fokozatokkal és üzemmódokkal

A léghűtők használata és karbantartása nagyon egyszerű. A kerekek segítségével könnyen mozgathatók, és az ágy kényelméből is kezelhetők a kijelző, a gombok vagy a távirányító segítségével.

A Maxfresh léghűtő természetes szél üzemmóddal rendelkezik, amely a légáramlás növelésének és csökkentésének elvén működik. Az éjszakai üzemmódban fokozatosan lassul, amíg teljesen ki nem kapcsol. Azt is beállíthatja, hogy a léghűtő mennyi ideig működjön, és utána automatikusan kikapcsoljon. Hogy a levegő keringése optimális legyen, a lamellák elforgathatók, így biztos lehet benne, hogy a hűvös levegő mindenhová eljut.

Haladjon a korral – legyen „intelligens”

Kedveli a modern technológiát, a kényelmet, és szeretné, ha mindent a telefonjával vezérelhetne? Az érdeklődését a Skytower léghűtő minden bizonnyal megnyeri, amelyet a telefonja alkalmazásával vezérelhet. 60 wattos teljesítménnyel, különböző funkciókkal, üzemmódokkal, sebességekkel szolgál, egyúttal a dizájnja minden modern háztartáshoz remekül passzol.

Milyen teljesítményű léghűtőre van szükségem?

Ez attól függ, hogy mekkora teret kell hűteni. Kisebb helyiségekben vagy irodákban abszolút elegendő egy 45-65 wattos léghűtő. Kínálatunkban több tucat léghűtőt talál ebben a teljesítménytartományban. Mint például a 45 wattos, a 4 az 1-ben előnyeit kínáló Skyscraper Frost modell. Nemcsak hűti a teret, hanem ventilátorként, légtisztítóként és párásítóként is működik. Vagy a 65 wattos Maxfresh léghűtő, amely többféle színben és színkombinációban kapható.

Nagyobb terek esetén válasszon olyan készülékeket, amelyek nagyobb teljesítményt nyújtanak. Ilyen esetben megfelelő léghűtő például a Whirlwind, amely akár 110 wattos teljesítményt is nyújthat.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?