Még egy léghűtő is lehet intelligens

Nincs is jobb érzés, mint megkönnyebbülni a forróság után, és belélegezni a friss, hűvös levegőt. Az oxigénnel telített agy a siker, a munkakedv és a kreativitás alapja. Viszont a kellemes hőmérsékletet nemcsak a szellőztetés által keltett felesleges huzattal vagy a túlárazott klímaberendezésekkel érheti el. A legegyszerűbb módja annak, hogy a nyári napokon kellemesebbé tegye a bentlétet, ha beszerez egy léghűtőt.

summer sale 2022

Könnyen kezelhető, különféle fokozatokkal és üzemmódokkal

A léghűtők használata és karbantartása nagyon egyszerű. A kerekek segítségével könnyen mozgathatók, és az ágy kényelméből is kezelhetők a kijelző, a gombok vagy a távirányító segítségével.

A Maxfresh léghűtő természetes szél üzemmóddal rendelkezik, amely a légáramlás növelésének és csökkentésének elvén működik. Az éjszakai üzemmódban fokozatosan lassul, amíg teljesen ki nem kapcsol. Azt is beállíthatja, hogy a léghűtő mennyi ideig működjön, és utána automatikusan kikapcsoljon. Hogy a levegő keringése optimális legyen, a lamellák elforgathatók, így biztos lehet benne, hogy a hűvös levegő mindenhová eljut.

Haladjon a korral – legyen „intelligens”

Kedveli a modern technológiát, a kényelmet, és szeretné, ha mindent a telefonjával vezérelhetne? Az érdeklődését a Skytower léghűtő minden bizonnyal megnyeri, amelyet a telefonja alkalmazásával vezérelhet. 60 wattos teljesítménnyel, különböző funkciókkal, üzemmódokkal, sebességekkel szolgál, egyúttal a dizájnja minden modern háztartáshoz remekül passzol.

Milyen teljesítményű léghűtőre van szükségem?

Ez attól függ, hogy mekkora teret kell hűteni. Kisebb helyiségekben vagy irodákban abszolút elegendő egy 45-65 wattos léghűtő. Kínálatunkban több tucat léghűtőt talál ebben a teljesítménytartományban. Mint például a 45 wattos, a 4 az 1-ben előnyeit kínáló Skyscraper Frost modell. Nemcsak hűti a teret, hanem ventilátorként, légtisztítóként és párásítóként is működik. Vagy a 65 wattos Maxfresh léghűtő, amely többféle színben és színkombinációban kapható.

Nagyobb terek esetén válasszon olyan készülékeket, amelyek nagyobb teljesítményt nyújtanak. Ilyen esetben megfelelő léghűtő például a Whirlwind, amely akár 110 wattos teljesítményt is nyújthat.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!