smart klimatizácia

Az intelligens légkondicionálás nem egy mumus, valójában nem várt kényelmet kínál

Egyesek számára az intelligens címke hatalmas vonzerővel bír, de vannak olyanok is, akik számára ez a technológiai megoldás inkább ijesztő. Bizonyos esetekben a bevált technológiák intelligens modellekké történő átalakítása tényleg rémálommá vált. Az intelligens légkondicionálás azonban ennek éppen az ellenkezője. Otthona nélkülözhetetlen intelligens segítője a szó szoros értelmében ugrás a jövőbe. Hogy miért?

summer sale 2022

A légkondicionálók valójában nem változtak meg alapvetően, amióta intelligensek lettek. Ha hozzászokott ahhoz, hogy a régi légkondicionálóját gombokkal vagy tárcsával vezérelje, nem kell a szokásait a kukába dobnia, és új dolgokat elsajátítania. Például az intelligens Kraftwerk Smart 12K légkondicionálónak hagyományos vezérlőpanele van. Ha nem is párosítja az okostelefonjával, egyáltalán nem gond, mert így is használhatja a megszokott módon.

Az intelligens légkondicionálás nem csak egy dizájnőrület

smart klíma

A légkondicionálók formatervezése természetükből adódóan fejlődik. Az intelligens modellek esetében nem kell aggódnia amiatt, hogy túlságosan extravagánsak, amelyeknek a dizájnja néhány év múlva elavul. Az intelligens légkondicionálók is szabványos méretekben készülnek. Ugyanakkor az áruk jelentősen megemelkedne, ha az egyes modellek egyediek lennének. A beszerelésük vagy a pótalkatrészek beszerzése nehéz, sok esetben pedig lehetetlen lenne. Kimondottan hagyományos a kivitelezése a Pure Blizzard Smart 9k mobil légkondicionálónak, amely természetesen intelligens.

Mégis miben tér el az intelligens légkondicionáló a hagyományostól? Beépített WiFi modul és alkalmazás tartozik hozzá. Egy kis finomítás, amely hihetetlenül kényelmessé teszi a légkondicionáló használatát.

Ráadásul távirányítóval és extra funkciókkal!

Ha az alkalmazással csatlakoztatja a légkondicionálót az otthoni WiFi hálózathoz, a világ bármely pontjáról vezérelheti. A szó szoros értelmében. Az okostelefonjára telepített alkalmazás a hagyományos vezérlés összes lehetőségét kínálja, sőt, mi több, még egy kis pluszt is. Például a Maxflow Smart 3 az 1-ben modell a Klarstein alkalmazáson belül időzítővel is szolgál, így a hűtést vagy fűtést anélkül ütemezheti, hogy bármi miatt aggódnia kellene.

smart klíma

A legnagyobb pozitívuma azonban az, hogy bárhol is tartózkodik, a légkondicionálót mindig teljes mértékben Ön irányítja. Ha a gyermeke üzenetet küld Önnek, hogy nagyon meleg van otthon, csak nyissa meg az alkalmazást, és néhány kattintással beállíthatja a hőmérsékletet, hogy a csemetéje kényelmesen érezze magát. Sőt, ha éjszaka arra ébred, hogy túl meleg, vagy éppen ellenkezőleg, túl hideg van, akkor sem kell felkelni az ágyból. Csak válassza ki az előre beállított hűtési vagy fűtési üzemmódot, és a szobában perceken belül tökéletes alvási körülményeket teremt.

Pontosan az Ön igényeinek megfelelően

Egy ház vagy egy nagyobb tér számára remek megoldás lehet a Max Breeze Smart intelligens légkondicionáló. Az Ön legnagyobb megelégedésére hűti, párátlanítja és felfrissíti otthonát. Az intelligens légkondicionáló jó példája a Klarstein alkalmazással vezérelt Metrobreeze New York mobil légkondicionáló. Kiváló egy modern háztartás közepes méretű helyiségébe. Kisebb helyiségekben a Kraftverk Smart mobil légkondcionáló alkalmas, amely a beépített aktívszenes szűrővel párátlanítja és frissen tartja a helyiséget.

A Klarstein alkalmazást, amellyel, az összes Klarstein intelligens eszközt vezérelheti, megtalálja az AppStore-ban de a Google Playen is.