Sweet lady lollypop klarstein

Hogyan néz ki a karácsony a Sweet Lady Lollipop?

Legyen szó hagyományos  , vagy akár modern karácsonyról biztos, hogy az öröm és boldogság pillanatai összekötik majd őket. Ez a helyzet  influencerünk  és nagykövetünk, Sweet Lady Lollipop esetében is. Megkérdeztük Ivankát a kedvenc karácsonyi pillanatairól, majd  néhány ajándéktippet is adott. És  ezek biztosan jól jönnek majd! Akár szenteste előtt egy nappal is 😉

A sütéstől a kóstolásig

“Nálunk a karácsony hagyományos – abban az értelemben, hogy kislánykorom óta ugyanúgy zajlik, és minden évben ismétlődik. Mindig a családommal töltöm a karácsonyt, és minden évben alig várom, hogy együtt üljünk egy asztal köré. Először a konyhában találkozunk, amikor sütünk valamit, majd karácsony előtti napon a főzéskor és a saláta  elkészítésekor, végül pedig szenteste az asztalnál és a fa mellett. Nagyon szeretem a “klasszikusainkat”, ezért hű maradok hozzájuk” – árulta el Sweet Lady Lollipop.

Nem kell félnünk beszélni az ajándékokról

Ha ajándékozásról van szó, Ivanka a praktikus dolgokat részesíti előnyben, pontosan a kívánságoknak megfelelően. Amikor fiatalabb voltam, mindig “bőség” volt a fa alatt, de manapság már teljesen más taktikát választunk otthon – apróságokat (vagy néha valami nagyobbat), amelyek tetszenek, praktikusak, és tudjuk, hogy használni fogjuk őket. Mindenkitől megkérdezem, hogy mit szeretne és mi tetszene neki, mert nincs rosszabb, mint egy olyan ajándék, ami egy évig észrevétlenül a sarokban áll!”
Ha már tényleg nem tud mit kitalálni, akkor egy könyvet, egy dekorációt vagy ajándékutalványt választ. “Egy főzőtanfolyam, egy hímzőtanfolyam vagy egy méhész képzés. Léggömbbel való repülés, versenyautó vezetés, élménylövészet – ezek mind olyan dolgok, amelyekre az ember egész életében emlékezni fog” – ajánlja .
És  ha valaki nem szereti az élményeket? Sweet Lady Lollipop sosem tud ellenállni egy praktikus porszívónak. “A sajátom szerelem volt első látásra, és azonnal rendeltem egyet anyukámnak és a  nagymamámnak is ” -teszi hozzá mosolyogva.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!