stropný ventilátor

Hogyan válasszunk mennyezeti ventilátort?

Egyesek számára a nyár szép idő, mások számára a forró napok és éjszakák megterhelőek. A huzat létrehozása vagy a szoba hűtése nem mindig egyszerű, és a légkondicionálás nem feltétlenül felel meg mindenkinek. Az ideális megoldás ezért a mennyezeti ventilátorok, amelyek hűvösebb környezetet és friss levegőt garantálnak.

summer sale 2022

Hűtse le a testét és szellőztesse ki az elméjét

A mennyezeti ventilátorok amellett, hogy kellemes felfrissülést nyújtanak, a helyiség levegőjének szellőzését is segítik. Egy speciális technológiának köszönhetően segítik a levegő hatékony keringését. Használatukkal kellemes hűvösséggel frissíti fel otthonát és szívja be a friss szellőt. Az osztott klímaberendezésekhez képest a telepítés nagyon egyszerű. Lényegében csak akassza fel a plafonra, és kész.

mennyezeti ventilátorok

Mennyezeti ventilátorok: az otthon hője és fénye

Az ajánlat tartalmaz olyan ventilátorokat is, amelyek lecserélik a csillárt vagy a lámpát. Számos beépített lámpatestű modell létezik, például a Bolero, a Figo vagy az El Paso modellek. A vonzó 2 az 1-ben ajánlat mellett praktikus terméket is kap, mivel a legtöbb szobának csak egy elektromos csatlakozása van a mennyezeti készülékhez. Már nem kell választania a fény vagy a kellemesen szellőző vagy hűtött helyiség között.

A típusmodelleket 2 forgásirányra tervezték, azaz fel a mennyezetig és le a térbe. A fűtési szezonban a meleg levegő a mennyezetig emelkedik. Ezért, ha a ventilátor forgásirányát felfelé állítja, a meleg levegő hatékonyan eloszlik a helyiségben. Ha viszont beállítja a forgásirányt lefelé a szobába, akkor a hely kellemesen lehűl.

Gazdaságos, dizájnos és praktikus

A ventilátorok csendesek, könnyen kezelhetők a távirányítóval, alacsony az energiafogyasztásuk, és különféle formák és méretek közül is választhat. Modern vagy klasszikus stílus, természetes, kisebb vagy nagyobb? Aválasztás az Ön kezében van. A mennyezeti ventilátor modellek mind a testet, mind a szemet örömmel töltik el. Dizájnukkal, formájukkal, színükkel és anyagukkal tökéletesen illeszkednek a különböző stílusú helyiségekbe.