stropný ventilátor

Klasszikus vs. mennyezeti ventilátor: melyiket válasszuk?

A hőmérséklet közeledik a trópusi határhoz, és egy nyitott ablakú szobában ül és imádkozik legalább egy kis enyhe szellőért. A légkondicionálás nem igazán jó az Ön számára, mert mindig megbetegszik tőle. Ha ez az Ön helyzet, ne essen kétségbe. Oldja meg ventilátorokkal, legyen az mennyezeti vagy klasszikus, és élvezze a leheletnyi friss szellőt.

summer sale 2022

Oszlopventilátor, amely élénkíti otthonát

Klasszikus ventilátorok vásárlásán gondolkodik? A nagy előny az Ön számára a hordozhatóság lesz. Bármelyik szobában elhelyezheti, ahol éppen tartózkodik. Az ajánlatban több tucat ventilátort talál, amelyek megteremtik a megfelelő hőérzetet.

Vagy egyszerűen válasszon alternatívát oszlopventilátorok formájában. Keskeny, elegáns és modern stílusuk tökéletesen illeszkedik minden térbe. Sarkokhoz is alkalmasak, és a különböző légáramlási fokoknak köszönhetően pontosan az igényekhez igazíthatja őket. Ezen felül csendes éjszakai üzemmódot biztosítanak, így alvás közben nem kell aggódnia a túl sok zaj miatt. A szélmozgásokat szimuláló üzemmódnak köszönhetően akár természetes szellőt is élvezhet.

Az irányítás szintén nagyon egyszerű. Egyes modellek, például a Skycraper vagy a Sky High, az érintőképernyővel vagy a távirányítóval kapcsolhatók. A modern alkalmazások kedvelői számára megfelelő például az Icetower Smart modell, amelyet egy okostelefon segítségével kényelmesen irányíthat az ágyból.

Az állványos modellek minden sarokba fújnak, emellett állítható magassággal és szöggel rendelkeznek.

Mennyezeti ventilátorok

Egy másik lehetőség mennyezeti ventilátor vásárlása. Előnye, hogy télen is használhatja. A meleg levegő a fűtési szezonban felfelé emelkedik. Ezért a helyiségben való hatékony eloszláshoz állítsa felfelé a forgásirányt.  

Egyes mennyezeti ventilátorok tagadhatatlan előnye a lámpa jelenléte is. Ezt egyszerűen kezelheti a távirányítóval.

Mennyezeti vs. klasszikus?

A klasszikus ventilátorok előnye a rugalmasság. Elhelyezheti őket abban a szobában, ahol éppen tartózkodik. A mennyezeti ventilátorokkal csak abban a helyiségben élvezheti a kellemes szellőt, amelyben fel van szerelve. Viszont értékelni fogja gyakorlati használatukat még hideg időszakokban is, vagy a 2 az 1-ben rendszert a lámpával együtt. Mindkét esetben kellemes előnyökre tehet szert. A végső választás azonban Önön múlik.