a hot dog készítő mindenkinek örömet szerez

Hot dog készítő a standba vagy a háztartásba?

Hot dogok, mintha egy gyorséttermi standon készültek volna? A hot dog készítővel elkészítheti az otthona kényelmében is. Az otthoni használatra szánt hot dog készítőt nem kell olyan körültekintően kiválasztani, mint egy professzionálist, amelynek jobb minőségűnek és erősebbnek kell lennie, mint az otthoninak, nagyobb virslifőző tartállyal és több nyárssal a kiflik számára. Ha hivatásszerűen készít hot dogot, érdemes beruházni egy hot dog készítőbe.

A megfelelő hot dog készítő: a szükséges méretű tartály és elegendő mennyiségű nyárs

Egy jó minőségű professzionális segítőnek elég nagy a tartálya a hot dogok számára, meg a legalább két vagy három kiflinyárs. Minél több a kiflinyárs, annál több lesz a kiszolgált vásárló. A Wurstfabrik Pro hot dog készítő például tökéletes a gyorséttermi standok tulajdonosai számára. Ha például a virslit kifli nélkül kínálja, akkor a Wurstfabrik 450 hot dog készítő a fémnyársak nélkül is elegendő.

Az ínyencek értékelni fogják a hot dog készítőt.

Az otthoni hot dog készítő esetében egy vagy két nyárs is elég. Esetleg egy hot dog készítő virslimelegítő tartály nyársak nélkül. És máris élvezheti a hot dogokat a családja körében. Főzhet virslit vagy tojást, nincs időhöz kötve, mint egy standon. Nem szükséges a kifliket a nyársra tűznie.

A hot dog készítő teljesítménye

A virsli, a kolbász vagy a tojás elkészülésének a sebessége a hot dog készítő teljesítményétől függ. Minél erősebb, annál gyorsabb. A gyorsaság kifejezetten fontos a gyorséttermi standoknál. Biztosan nem szeretné, ha a vásárlói túl sokat várnának az ételre. Az elégedetlen ügyfelek ritkán térnek vissza, és nem fogják ajánlani az Ön standját a barátaiknak sem. Gondoljon arra is, hogy ha egy nagyon nagy teljesítményű hot dog készítőt választ, akkor az áramfogyasztása is magasabb lesz.

És ezt is biztosan szívesen elolvasná: Hogyan főzzünk sört otthon?

Az otthoni hot dog készítő kiválasztásakor a teljesítmény nem olyan fontos tényező. Hiszen csak néha vesszük elő, egy jó kis hot dogozás ürügyén. Viszont, ha nem készít naponta hot dogot, a gép teljesítményével nem kell foglalkoznia.

A hot dog készítő alapanyaga

A nemesacél és az edzett üveg ebben az esetben is a legjobb választás. Mindenképpen kerülje a műanyag kivitelezést, Mivel biztosan nem fog annyi ideig kitartani, mint amire számítana. Emellett befolyásolhatják az ízt is, ami elronthatja a kedvenc gyorséttermi csemegéje elfogyasztásának az egész élményét.