Lakókocsi klíma? Igen van

A lakókocsival való utazásnak megvan a maga varázsa. Ön is azok közé a kalandvágyók közé tartozik, akik élvezik a függetlenséget, a hosszú utakat naplementekor és új helyek felfedezését? Ebben az esetben biztosan tudja, hogy a kényelem megfizethetetlen az ilyen utakon. Különösen akkor, ha az időjárás sem túl kedvező. A lakókocsi légkondicionálása segít.

summer sale 2022

Kényeztesse magát kellemes hűvösséggel

A lakókocsiba való Klimamobil légkondicionáló garantálja a tökéletesen nyugodt alvást és a pihenést a forró nyári napokon is.  Alkalmas mennyezeti telepítésre, a működtetése pedig egyszerű és megbízható.  A készüléket manuálisan lehet bekapcsolni vagy kikapcsolni a vezérlőpanelen, vagy kényelmesen távirányító segítségével.  A hőmérsékletet 16 – 30 °C tartományban tudja beállítani, ennek köszönhetően élvezni tudja a lakókocsiban töltött kellemes szabadságot.

Melegedjen a hűvös éjszakákon

A légkondicionáló nem jelenti feltétlenül a helyiség levegőjének a hűtését.  Mindegy, hogy nyáron vagy télen tervezi az utazást.  Az 5 működési üzemmódnak köszönhetően a légkondicionáló a hűtésen kívül fűtést is kínál.  Ugyanilyen praktikus a 2 időzítő üzemmód, amely segítségével pontosan be tudja állítani a hőmérsékletet fölösleges kapcsolgatás nélkül.   Ne érezze korlátozva magát a kalandos utazáson az időjárás miatt, kényeztesse magát a maximális hő-kényelemmel járó élménnyel.

Mit nyújthat még a lakókocsi klíma?

Azon kívül, hogy a Klimamobil hűtés vagy fűtés segítségével kellemes belső hőmérsékletet hoz létre, szellőzést és fényt is biztosít.  A négy szellőző fokozat gyorsan és hatékonyan kiszellőzteti a lakókocsit. A beépített integrált világítás bevilágítja a lakókocsit, úgyhogy éjszaka is tud könyvet olvasni, vagy átlapozhatja a kedvenc magazinját.

Járja be a világot korlátozások nélkül!

Élvezze a természet szépségeit mindennel együtt, ami ezzel jár. Ne engedje, hogy a kedvezőtlen időjárás korlátozza felejthetetlen élmények megszerzésében. Hozzon létre tökéletes belső komfortot lakókocsiba alkalmas, megfelelő légkondicionáló segítségével, és utazza be a világot kényelmesen lakókocsival!