klimatizacia

Milyen klímát kell beszerezni?

A piacon számos klíma, léghűtő és ventilátor van forgalomban, amelyek nemcsak a forró nyári napokon teszik kellemesebbé a beltéri hőmérsékletet. Hogyan válasszunk ebből a változatos kínálatból? Olvassa el jótanácsainkat.

summer sale 2022

Ismerje meg a praktikus léghűtőket

A léghűtők óriási előnye a hordozhatóság és a különböző stílusú háztartásokhoz illeszthető dizájn. Az ügyes Skyscraper berendezés viszont ennél sokkal többet nyújt. Egyszerre léghűtő és levegőpárásító. Ráadásul a helyiségek levegőjét is tisztítja. És nem kell aggódnia, hogy esetleg megfázik a használata során. Az éjszakai és szokványos üzemmódokon kívül természetes üzemmóddal is szolgál.

Hagyományos klíma magas hőmérséklet esetén

Hagyományos, beépített klímák is rendelkezésre állnak. Segíthetnek a hűtésben, de akár a fűtésben is. Könnyen telepíthetők, nagyon erősek, csendesek és környezetbarátok. A Windwaker Split klíma két változatban kapható, különböző teljesítménnyel kisebb és nagyobb helyiségekhez. A távirányítóval könnyen kezelhető, és a hűtési mód A++ energiahatékonysági osztállyal büszkélkedhet.

Ventilátorok, a gyors segítők

A ventilátor egy olyan megszokott eszköz, amellyel szinte már minden háztartás rendelkezik.  Többféle modell közül válogathat. A hagyományosak vagy modernek, alkalmazással történő vezérlés lehetőségével, vagy például a mennyezeti ventilátorok közül, amelyek télen is hatékonyan alkalmazhatók.

Milyen hatékonyságú klímát válasszunk?

Elsősorban az egész lakás alapterületét és a helyiségek méretét kell figyelembe venni. Ha kisebb lakásban vagy házban lakik, válasszon egy kisebb teljesítményű klímát. Megfelelő modell például a Windwaker Eco split, amely a pénztárcáját is kíméli, mivel rendkívül gazdaságosan működik.

Nagyobb lakótér esetén válasszon nagyobb teljesítményű berendezést. Nagyobb helyiségek hűtésére jó hasznát veszi a Windwaker Supreme modellnek, amelynél a hőmérséklet 16-tól 30 fokig beállítható, ráadásul a levegőt is párásítja.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!

Vélemény, hozzászólás?