klimatizacia

Milyen klímát kell beszerezni?

A piacon számos klíma, léghűtő és ventilátor van forgalomban, amelyek nemcsak a forró nyári napokon teszik kellemesebbé a beltéri hőmérsékletet. Hogyan válasszunk ebből a változatos kínálatból? Olvassa el jótanácsainkat.

summer sale 2022

Ismerje meg a praktikus léghűtőket

A léghűtők óriási előnye a hordozhatóság és a különböző stílusú háztartásokhoz illeszthető dizájn. Az ügyes Skyscraper berendezés viszont ennél sokkal többet nyújt. Egyszerre léghűtő és levegőpárásító. Ráadásul a helyiségek levegőjét is tisztítja. És nem kell aggódnia, hogy esetleg megfázik a használata során. Az éjszakai és szokványos üzemmódokon kívül természetes üzemmóddal is szolgál.

Hagyományos klíma magas hőmérséklet esetén

Hagyományos, beépített klímák is rendelkezésre állnak. Segíthetnek a hűtésben, de akár a fűtésben is. Könnyen telepíthetők, nagyon erősek, csendesek és környezetbarátok. A Windwaker Split klíma két változatban kapható, különböző teljesítménnyel kisebb és nagyobb helyiségekhez. A távirányítóval könnyen kezelhető, és a hűtési mód A++ energiahatékonysági osztállyal büszkélkedhet.

Ventilátorok, a gyors segítők

A ventilátor egy olyan megszokott eszköz, amellyel szinte már minden háztartás rendelkezik.  Többféle modell közül válogathat. A hagyományosak vagy modernek, alkalmazással történő vezérlés lehetőségével, vagy például a mennyezeti ventilátorok közül, amelyek télen is hatékonyan alkalmazhatók.

Milyen hatékonyságú klímát válasszunk?

Elsősorban az egész lakás alapterületét és a helyiségek méretét kell figyelembe venni. Ha kisebb lakásban vagy házban lakik, válasszon egy kisebb teljesítményű klímát. Megfelelő modell például a Windwaker Eco split, amely a pénztárcáját is kíméli, mivel rendkívül gazdaságosan működik.

Nagyobb lakótér esetén válasszon nagyobb teljesítményű berendezést. Nagyobb helyiségek hűtésére jó hasznát veszi a Windwaker Supreme modellnek, amelynél a hőmérséklet 16-tól 30 fokig beállítható, ráadásul a levegőt is párásítja.

Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!