Almás-körtés puncs

Az almás-körtés puncs a következő téli összejövetel fénypontja lesz a szomszédok, barátok és családtagok körében. A fahéjnak, az amarettónak és az almának köszönhetően ez a karácsonyi ital igazán édes ízű, és kívül-belül felmelegít. Az alkoholos puncs nagyon dekoratívan néz ki, ha fahéjrúddal díszítjük. A friss körte és a ropogós alma tökéletesen kiegészíti ezt a receptet. Szóval, megszomjazott? Akkor azonnal próbálja ki a receptünket! Ha pedig a puncs mellé klasszikus forralt bort szeretne felszolgálni, ahhoz is megvan a megfelelő receptünk!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 alma
1 körte
2TK citromlé
500 ml friss almalé
400 ml fehérbor
100 ml amarett
1csomag vaníliás cukor
1TK őrölt fahéj
4 fahéjrúd

Tápértékek

201 Kalóriát
31 g Szénhidrátokat
1 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

A hozzávalók előkészítése

Mossuk meg az almát és a körtét, távolítsuk el a magházukat, és vágjuk kockákra. Keverjük össze citromlével.
Megjelölés készként
2.

Puncs elkészítése

Az almalevet, a fehérbort, az amarettót, a fahéjat és a vaníliás cukrot alacsony hőfokon kb. 30 percig melegítsük. A puncs nem forrhat fel.
Megjelölés készként
3.

A puncs fogyasztása

Tegye az alma- és körtedarabokat egy hőálló edénybe, és öntse hozzá a meleg puncsot.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként