Fagylalt keksszel

Fagylalt keksszel: ez egy nagyon egyszerű, ízletes, ropogós és krémes vegán recept. Biztosak vagyunk benne, hogy senki sem fog tudni ellenállni neki. És az a jó, hogy a jégkrémhez csak azokat a kekszeket adhatja hozzá, amelyeket a legjobban szereti. Ha a receptet vegánnak szeretné megtartani, természetesen ezt is figyelembe kell vennie a választásnál. Praktikus tudni: Sok keksz alapértelmezés szerint vegán. Ezek közé tartozik az Oreo, a klasszikus vajas keksz, a Manner Schnitten és a Lotus Biscoff keksz. Mindegyikük különlegessé teszi a fagylaltot, és minden alkalommal más ízt ad neki. Próbálja ki mindet, és találja meg a kedvencét!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 ml Szójatej
300 ml Kókusztej
120 g cukor
0,5 g Karob gumi
0,5 g guar gumi
4 vegán keksz tetszés szerint
1csipetnyi
Segédeszközök
Fagylaltkészítő

Tápértékek

179 Kalóriát
20 g Szénhidrátokat
10 g Zsír
2 g Fehérje

Munkamenet

1.

A fagylaltkeverék elkészítése

Keverjük össze az összes hozzávalót a keksz kivételével, és keverjük addig, amíg a cukor feloldódik.
Megjelölés készként
2.

Fagyasszuk le a fagylaltot

Tegyük a fagylaltkeveréket egy fagylaltgépbe, és fagyasszuk le körülbelül 30 percig, amíg elérjük a kívánt állagot. Az utolsó 5 percben morzsoljuk bele a sütiket a fagylaltgépbe, és hagyjuk, hogy belekeveredjenek a fagylaltba. Azonnal fogyaszthatjuk, vagy légmentesen záródó edényben a fagyasztóban tároljuk.
Megjelölés készként
 Mentés PDF-ként